Forretningsmiddag
Foto: Beinta Á Torskilsheyggi Koks på Færøerne.

Her får du den ideelle forretningsmiddag, når karantænen er slut

Når underskriften skal skribles ned, og hænderne skal klemmes, følger der ofte et godt måltid med. Men skal det være Michelin eller egnsretter? Uprætentiøst, festligt eller formelt? Euroman har spurgt læserne, hvor man spiser det perfekte forretningsmåltid.

Credits Claes Bech-Poulsen2 copy.jpgFoto: Claes Bech Poulsen.

Færøerne

KOKS

Tangen til middagen bliver høstet direkte fra strandbredden, og søpindsvinene hives op fra molen neden for restaurant KOKS, som ligger midt i naturen 20 minutters kørsel fra Torshavn. Alligevel har den lille og isolerede restaurant hele to Michelin-stjerner.

Rólant Waag Dam skriver:

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her