Pasta
Foto: Anne Maria Jo

Hurtigt og nemt: Sådan laver du din egen, hjemmelavede pasta

Har du rester liggende i køleskabet? Æg? Mel? Vand? Olivenolie? Okay, så har du nok til at eksekvere en omgang hjemmelavet pasta. Helt fra bunden.

printer Print
clock 20 minutter
plate 400 gram pasta
  • 300 gram mel
  • 3 æg
  • 2 tsk. salt

Sådan laver du din egen pasta

190410_EUROMAN_NATPASTA27539.jpg

Bland mel, æg og salt.

190410_EUROMAN_NATPASTA27550.jpg

Ælt dejen sammen til en bold i 7-10 minutter.

190410_EUROMAN_NATPASTA27571.jpg

Skær et stykke fra og rul det til en tynd pandekage, strø med mel. Rul forsigtigt pandekagen sammen, uden den klæber.

190410_EUROMAN_NATPASTA27626.jpg

Nu skærer du pasta-pandekagen i skiver i den tykkelse, du vil have, og gentager så dette, til du har så meget pasta, du skal bruge.

Smid pastaen i kogende vand i 3 minutter. Pastadej vil altid have godt af mindst 15 minutter i film i køleskabet, men har du ikke tid, så drop det.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pasta og Opskrifter