![Pasta](/media/3e1660a4d2774ddab9c6205eccf68c21/76d5bc3ede0b46ad8c1d9ac14d7e9177.jpg?width=400&quality=80)
Foto:
Hurtigt og nemt: Sådan laver du din egen, hjemmelavede pasta
Har du rester liggende i køleskabet? Æg? Mel? Vand? Olivenolie? Okay, så har du nok til at eksekvere en omgang hjemmelavet pasta. Helt fra bunden.
400 gram pasta
Ingredienser
- 300 gram mel
- 3 æg
- 2 tsk. salt
Sådan laver du din egen pasta
Bland mel, æg og salt.
Ælt dejen sammen til en bold i 7-10 minutter.
Skær et stykke fra og rul det til en tynd pandekage, strø med mel. Rul forsigtigt pandekagen sammen, uden den klæber.
Nu skærer du pasta-pandekagen i skiver i den tykkelse, du vil have, og gentager så dette, til du har så meget pasta, du skal bruge.
Smid pastaen i kogende vand i 3 minutter. Pastadej vil altid have godt af mindst 15 minutter i film i køleskabet, men har du ikke tid, så drop det.