Midt i skatteunddragernes mekka på Rådhuspladsen vil det meget snart være muligt at få noget godt til ganen, der ikke efterlader en bismag af masseproduktion og dårlig samvittighed. Den 7. februar åbner Bookmark Coffee i Politikens Boghal, der vil servere hjemmelavet bagværk og kaffe fra Prolog.

Med den nye café håber man at kunne skabe en rolig oase midt i et kvarter, der ellers er præget af turister, travlhed og tosser. Bag cafeen står den tidligere Michelin-kok Lasse Askov, der i forvejen er partner i Prolog Kaffe, Restaurant Alf og på Saji. Han lover, at der hverken kommer til at være bake-off eller nemme løsninger, men derimod masser af egne opskrifter, økologiske råvarer og gode gæsteoplevelser. Så har man hørt det med.

Det vil være muligt at få både noget sødt og salt til ganen, og man behøver derfor ikke længere at ty til 15-kroners cheeseburgeren, hvis man er ved at gå sukkerkold midt i Københavns svar på helvede. Til frokost serverer caféen madbrød, der efter sigende skulle være så gode, at den spanske dronning bad om at få nogle med hjem efter et statsbesøg i efteråret.

Bookmark Coffee vil holde åbent fra klokken 7.30 til 17 i hverdagene og fra klokken 9 til 17 i weekenden.