Ny Nordisk Hverdagsmad
Foto: Pr

Ny Nordisk Hverdagsmad

Noma gør det, Relæ gør det, Gericke har gjort det i årevis og nu skal du også. Altså, dyrke det nordiske køkken - i dit eget køkken vel at mærke. En ny kogebog viser dig hvordan.

Vi er efterhånden ved at finde ud af, at vi her i Norden har nogle af verdens bedste råvarer. Næste skridt er så, at vi rent faktisk også begynder at spise dem. Det vil FDB gerne hjælpe os med at begynde på, og derfor har de slået pjalterne sammen med Claus Meyer og Arne Astrup og udgivet kogebogen Ny Nordisk Hverdagsmad. Bogen er ganske vellykket, og med den beskedne pris på 80 kr. kan det ikke overraske, at bogen er blevet en regulær bestseller. Over 20.000 styks er der foreløbigt langet over disken i de danske supermarkeder.

Kogebogen er desuden netop blevet nomineret til en pris af ’Gourmand Best in the World’. Her skal den repræsentere Danmark og dyste mod vinderne fra samme kategori i andre lande. Vinderen kåres til intet mindre end ’den bedste i verden’. Resultatet af konkurrencen bliver offentliggjort i starten af marts..

Læs mere om projektet og prøvekør et par af opskrifterne her.

Ny Nordisk Hverdagsmad af Claus Meyer, Arne Astrup m.fl.. Udgivet af FDB, Meyers Madhus og Forskningscenter OPUS Vejl. pris: 79,95 kr. Madfotos: Anders Schønnemann

Se, hvad vi ellers skriver om: Gastronomi, Artikler og Mad