Sponsoreret af Miele

Med 1990’ernes åbne samtalekøkkener bliver der for alvor stillet krav til køkkendesign, og med den teknologiske udvikling er det de samme forventninger, der op gennem 00’erne og 10’erne stilles til det funktionsdygtige køkken. Vores køkken skal være ’intelligent’!

Men til trods for den enorme æstetiske og teknologiske udvikling køkkenet har gennemgået, så har dets ”klodsede halvtag” bestået. Der er tale om emhætten, der i kontrast til de seneste års minimalistiske køkkendesign fortsat har raget forstyrrende ud der midt i det moderne køkkens rene og glatte linjer.

Men hvad skulle man stille op med emhætten, der har så essentiel en funktion for hjemmets indeklima? Alternativerne har i mange år været enten camouflage eller en tilpasning af emhætten, så den ”larmede” mindst muligt i resten af køkkenets design. 

HVOR DET PASSER DIG

Men nu introduceres der en slags gylden middelvej. Med Mieles 2-i-1 behøver du nemlig ikke at gå på kompromis med hverken design eller funktion. Mieles 2-i-1 induktionskogeplade kommer nemlig med integreret bordemfang, hvilket vil sige, at emhætten er indlejret nede i selve kogepladen. Det endelige opgør med et låst køkkendesign, ikke mindst fordi du ikke længere er nødsaget til at indrette kogepladen efter, hvor den tidligere ejer placerede emhætten. Med Mieles 2-i-1 induktionskogeplader er det nemlig helt op til dig, om du vil stå med front ud mod haven, eller om kogepladen måske skal placeres i kogeøen i midten, så du samtidig kan have et øje på junior og kampen i fjerneren, når du kokkererer.

INTELLIGENT OG NEM AT RENGØRE

Mieles 2-i-1 gør samtidig madlavningen mere intuitiv, hurtig og nem. Emfanget tilpasser sig automatisk til det, der sker på kogepladen, så du er fri for at vurdere, om der skal skrues op eller ned for udsugningen. Og så er emfanget særdeles nemt at gøre rent. Et 10-lagsfilter i rustfrit stål betyder, at det kan komme i opvaskemaskinen, mens kogepladens overflade samtidig er gjort ren og glat, så du hurtigt kan tørre den af - også under madlavningen. Miele har nemlig med et enkelt tryk gjort det muligt at sætte alle indstillinger på pause i 20 sekunder, så du i ro og mag kan tørre kogepladen af.

Med Mieles 2-i-1 har emhætten endelig indhentet resten af det moderne nordiske køkken i æstetik og funktion.

INTELLIGENT KOGESTATION

Det er ikke kun emhætten, der er gjort automatisk og intelligent. Med Mieles permanente gryderegistrering reagerer kogepladen, når du stiller dit kogegrej på kogepladen, og betjeningsrækken for den aktuelle kogezone aktiveres automatisk. Mens Mieles TwinBooster-teknologi, der har en booster-effekt på 7,3 kW, sikrer, at du lynhurtig kan bringe vandet i kog.