Ærtesuppe
Foto: Flemming Gernyx

Opskrift: Ærtesuppe med caviar og citronverbena

Hvis økonomien ikke rækker til caviar, er ærtesuppen i sig selv en nem og delikat sommerklassiker.

printer Print
clock 5 minutter
plate 4 personer
  • 2 dl agurkejuice
  • 1½ dl æblemost
  • 1½ dl kokosvand
  • 200 g frosne ærter
  • Salt
  • Citronsaft
  • Citronverbena
  • 4 spsk. kaviar

Ærtesuppe.jpg

Sådan gør du:

  1. Agurkejuice, æblemost, kokosvand og frosne ærter blendes til en ensartet suppe i en kraftig blender. Suppen smages til med salt og friskpresset citronsaft og sigtes herefter i en finmasket sigte.
  2. Ærtesuppen serveres kold i en lille skål og pyntes med små blade af citronverbena og 1 skefuld kaviar. Her er desuden pyntet med blomster fra blomsterkarse.
Se, hvad vi ellers skriver om: Opskrifter