![Gå klassisk til værks i cocktailbaren: Sådan laver du den perfekte Manhattan](/media/e5e970bf98c44a16814f5fd7d56795b6/25ff6f9a8e6d49939234748751f56d91.jpg?width=400&quality=80)
Foto:
Opskrift:
Gå klassisk til værks i cocktailbaren: Sådan laver du den perfekte Manhattan
Manhattan er old fashioned, men får noget nutidigt over sig i form af et maraschinokirsebær til sidst. Drik den med et syltet kirsebær på stilk som en slags hyldest til Audrey Horne i ’Twin Peaks’.
Ingredienser
- 5 dl rye whisky, fx Rittenhouse
- 2½ dl sød vermouth, fx Carpano Antica
- 18 dråber Angostura bitters
- 2½ dl vand
Servering per drink
- 1 cocktailglas
- 1 maraschinokirsebær, gerne på stilk
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienser i en 1-litersflaske, og opbevar den i fryseren, gerne natten over, så den når at blive rigtig kold. Den kan holde sig i en evighed.
- Lige inden servering hælder du drinken i cocktailglas, der har været en tur i fryseren i 10 minutter. Kom 1 maraschinokirsebær i hvert glas, og drik med det samme.