Slå hummerne ihjel ved at placere spidsen af en stor kokkekniv bag øjnene ved nakken og føre den i en beslutsom bevægelse ned mellem øjnene. De kan godt sprælle lidt bagefter, men det er bare nerver.
Damp dem i en stor gryde med lidt vand i bunden i 10 minutter.
Tag dem op af gryden, og lad dem køle helt af, før de flækkes, og kødet pilles ud. Skær kødet i mundrette stykker.
Del salathovederne ud i blade, og skyl og slyng dem. Riv større blade i mindre stykker, og kom dem i en salatskål.
Pil skallen af avocadoerne og skær dem i smalle både.
Vend salat, avocado og hummerstykker sammen med ceasar-dressing, og drys med parmesan og croutoner.
Sådan laver du dressingen
Hak ansjoserne fint.
Skyl, slyng og finthak estragon.
Rør med piskeris eller stavblender alle ingredienser på nær olien sammen, olien tilsættes lidt ad gangen som ved en mayonnaise under konstant omrøring.
Når mayonnaisekonsistens er opnået, smages dressingen til med salt og peber.
Sådan laver du croutonerne
Pensl brødene på begge sider med olie, og krydr med salt.
Bag sprøde i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter.
Jeg tager også min del af ansvaret for, at jeg sikkert også kan være polariserende, men – også med min meditation og min buddhismeinteresse – hæ! – så prøver jeg at være lidt mindre polariserende, end jeg før har været. Jeg er faktisk begyndt at tænke en lille smule, før jeg taler. Det har jeg altså ikke været så præget af.