
Foto:
Opskrift:
Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout
Circolo har givet os opskriften på deres parpadelle med vildragout.
Ingredienser
500 g vildtkød
40 g løg
40 g gulerødder
40 g blegselleri
1 kvist timian
1 kvist rosmarin
Olivenolie til stegning
1-2 laurbærblade
2 isterninger
30 g lardo
50 ml vin
Salt
Peber
2-3 enebær
Tilbehør: Pappardelle
Sådan gør du
- Skær kødet i tern.
- Pil løg.
- Skræl og skyl gulerod.
- Skyl blegselleri.
- Skær alt brunoise (i fine tern).
- Skyl timian og rosmarin.
- Vend grøntsagstern og krydderurter med olivenolie og laurbærblade i en gryde, til det begynder at brune.
- Tilføj et par isterninger.
- Finthak lardoen, kom den i en varm gryde, og lad den smelte.
- Brun kødet i lardo, og vend det derpå med de brunede grøntsager.
- Tilføj rødvin og salt, og lad det hele simre i 5-6 timer.
- Smag den færdige ragout til med salt, peber og enebær, der er hakket eller knust groft forinden.
- Servér med pappardelle som vist på billedet.