Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout

Foto: Anders Hviid

Opskrift:

Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout

Circolo har givet os opskriften på deres parpadelle med vildragout.

printer Print

Ingredienser

500 g vildtkød

40 g løg

40 g gulerødder

40 g blegselleri

1 kvist timian

1 kvist rosmarin

Olivenolie til stegning

1-2 laurbærblade

2 isterninger

30 g lardo

50 ml vin

Salt

Peber

2-3 enebær

Tilbehør: Pappardelle

Sådan gør du

  1. Skær kødet i tern.
  2. Pil løg.
  3. Skræl og skyl gulerod.
  4. Skyl blegselleri.
  5. Skær alt brunoise (i fine tern).
  6. Skyl timian og rosmarin.
  7. Vend grøntsagstern og krydderurter med olivenolie og laurbærblade i en gryde, til det begynder at brune.
  8. Tilføj et par isterninger.
  9. Finthak lardoen, kom den i en varm gryde, og lad den smelte.
  10. Brun kødet i lardo, og vend det derpå med de brunede grøntsager.
  11. Tilføj rødvin og salt, og lad det hele simre i 5-6 timer.
  12. Smag den færdige ragout til med salt, peber og enebær, der er hakket eller knust groft forinden.
  13. Servér med pappardelle som vist på billedet.