Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Restaurantanmeldelse: "Substans i Aarhus savner smagsintensitet og aha-oplevelser"

Foto: PR Det nye Substans på øverste etage af et af pakhusene på Århus Ø er indrettet med inspiration i 60’er-design med bl.a. lækre danske møbelklassikere.

Restaurantanmeldelse: "Substans i Aarhus savner smagsintensitet og aha-oplevelser"

Den århusianske toprestaurant Substans er flyttet hjemmefra. Fra midtbyen, som det hedder på de kanter, helt ud til kanten af byen i det nye havnekvarter, Århus Ø, og øverst op på 11. etage, så topgourmet er det i hvert fald fortsat alene af den grund, men ellers var niveauet op og ned, da vores anmelder var forbi. Substans havde en michelinstjerne på adressen i midtbyen, men det er, som om de højder ikke nås over hele linjen på det nye sted, på trods af topbeliggenheden.

Udsigten er bjergtagende og ikke for en højdeskrækmærket svagpisser som mig, der allerede ved tanken om at sidde tæt på vinduet fik nervøs mave. Substans, der tidligere lå i Århus’ centrum i Frederiksgade, er flyttet ind på toppen af det funklende nye havnekvarter, Århus Ø, på det yderste, hvor opsigtsvækkende arkitektur er i kamp med sig selv.

Substans havde en michelinstjerne på sin gamle adresse, så vores forventninger var høje. Louise og René Mammen skaber sammen med hele staben en rar, varm og afslappet atmosfære, hvor opstyltet esoterisk mission nemt kunne have styret aftenen.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her