Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Modedetaljen: Derfor skal du købe restaurantmerch

Foto: PR

Modedetaljen: Derfor skal du købe restaurantmerch

Bær dit yndlingssted med stolthed, og hjælp dem i en svær tid. Her er vores guide til noget af det bedste restaurant- og cafémerchandise på kloden.

Der er mange måder at iklæde sig sin personlighed. Brøndbytrøjen efter et derby, Bruce Springsteen ’Born in the USA’-koncert-t-shirten, Porsche-bomberjakken, Roskilde Festival Converse-skoene – listen er uendelig. Men restauranterne, caféerne og barerne er på togt ind i merchandise-vandene. For din yndlingsrestaurant er efterhånden lige så meget en forlængelse af dig selv, som Linkin Parks deprimerende tekstunivers var det for børn af de tidlige 90’ere. Et sted du gerne vil associeres med og gerne vil gøre opmærksom på, at du hører til.

Kendskab til byens gode steder, mad, vin og internationale restaurantlister er social kapital i disse dage. En forbandet pandemi har taget vores vandingshuller midlertidigt fra os, og som det er med så meget, ved vi ikke, hvad vi har, før vi har mistet det. Restaurantmerchandise er en kærkommen lejlighed til at vise kærlighed til de spise- og drikkesteder, du holder mest af – i en tid hvor de har brug for dig.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her