4 personer


150 g kalveinderlår
½ skalotteløg
Estragon
Brøndkarse
Kørvel

Hak kødet groft. Pil det halve løg, og finthak det. Skyl, afdryp og hak urterne. Vend alt med en mayonnaise og servér med rugbrødstuiles.

Mayonnaise

1 past. æggeblomme
1 tsk./spsk. sennep
1 tsk. æbleeddike
3 dl vindruekerneolie
Salt
Peber

Rør æg, sennep og eddike sammen i en skål. Pisk lidt olie i. Og tilsæt så resten af olien i en tynd stråle under hurtig piskning, når mayonnaisen så småt samler sig. Smag til med salt og peber.

Rugbrødstuiles

¼ rugbrød, daggammelt
Smeltet smør
Havsalt

Skær brødet i skiver a ca. 2 mm på en pålægsmaskine eller få din bager til det. Læg på en bageplade, pensl med smør og drys med havsalt. Bag gyldne ved ca. 150 grader.


Fritter

2 bagekartofler
1 l neutralsmagende olie

Skær kartoflerne i bjælker og udvand natten over. Damp i ovnen ved 100 grader i ca. 15-20 minutter og fritér derefter, til de er gyldne og sprøde.
__________

Alle opskrifter er fra Nimb, og er en del af deres luksusbrunch. Serveres i Nimb Bar på 1. sal hver søndag kl. 11.00-14.00 med bordbestilling til hhv. kl. 11.00, 11.30, 12.00 og 12.30. 425 kr. pr. person for hele brunchpakken og derudover mulighed for tilkøb af cocktails, caviar, fritter m.m. 225 kr. for børn mellem 4 og 12 år 

Bernstoffsgade 5 
1577 Kbh V 
Tlf. 8870 0000 

nimb.dk »

Se også: Hvid bønnesuppe med stenbidderrogn »

Bliv ven med gastro på facebook »