Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sjoveste memes

Sjoveste memes

Årets sjoveste memes i 2014

Næsten hver uge begejstrer nettet os, når kreative sjæle tager et billede og sætter det ind i nye (og sjove) sammenhænge. Vi har samlet nogle af de bedste fra i år.

Vi starter med den nyeste, der kommer fra Victorias Secrets store undertøjs-show, der hvert år er en kæmpe begivenhed. Men for en gangs skyld var det ikke kun de smukke undertøjsmodeller, der løb med opmærksomheden. Det var derimod Ariana Grande, der under sit nummer må dukke sig for en vinge.

Her er det originalbilledet:


(Getty)

Der gik ikke mange minutter, før nettet fangede det.En anden yndling, når det gælder memes er Kanye West. Et enkelt snapshot af en foroverbøjet rapper med trist mine på vej på vandretur var alt, hvad der skulle til for at inspirere til ’Kanye ser trist ud-kollager’ overalt på internettet. En anden sag, der har fået internettet til at eksplodere i år, er den om den blodtørstige fodboldspiller Luis Suarez fra Uruguay, der under en VM-kamp mod Italien mistede besindelsen og satte tænderne i skulderen på en modspiller. Det gav inspiration til en del sjov på den temperamentsfulde spillers bekostning, og han blev afbildet med en bidekrave til hunde, som frontfigur i tandpastareklamer, med Hannibal Lecter-maske og med teksten ”If you can’t beat them, just eat them’.


For nylig var der brune balder overalt på nettet. De tilhørte velskabte Kim Kardashian og var i udgangspunktet afbildet på forsiden af magasinet Paper under overskriften ’Break the Internet’, og det var tæt på. Straks var det frodige bagparti overalt. Klippet ind i hendes mands, Kanye West, krop. Eller som hageparti for Homer Simpson. Nogen havde hevet lidt i Kardashians ryg, så den tog sig ud som hotdogbrød, og smækket en pølse på ryggen af hende… Og numsen blev klippet ud og serveret på et fad for hele familien til Thanksgiving. Da den engelske venstre back Ashley Cole i juli skiftede fra Chelsea til AS Roma på en fri transfer, skulle der tages nyt holdbillede. Og her ser det ud, som om den nye dreng ikke er faldet helt til i klassen. Og mere skulle der ikke til, før Ashley Cole står og føler sig lidt holdt udenfor i flere forskellige scenarier overalt på nettet.


Da Pharrell Williams
i januar tog til Grammy Awards, valgte han at peppe sit look (sorte jeans og rød Adidas-trøje) op med en såkaldt mountie-hat, som canadisk politi er kendt for at bære. Hatten, der i forvejen er stor, og ikke fremstår mindre, når den sidder på hovedet af den ikke så høje amerikanske rapper, har turneret nettet rundt. Med memes af Pharrell, der bor i sin hat, der har fordelingshatten fra Harry Potter på, Pharell der optræder som cowboy-dukken Woody fra Toy Story og Pharrell med alle mulige andre dumme hatte på.Hatten er endda blevet så stort et viralt hit, at den har fået sin egen Twitter-profil med over 19.000 følgere.

I sommer blev en californisk storforbryder Jeremy Meeks anholdt for ulovlig våbenbesiddelse og andre alvorlige forhold. I den forbindelse fik han taget et mugshot, hvor hans store bløde læber, høje kindben, harmoniske ansigt og klare øjne kommer til udtryk. Billedet gik hurtigt viralt, alverdens kvinder glemte alt om Jeremy Meeks’ forbrydelser og erklærede sig i stedet gifteklare, og politiets billede blev croppet ind i en masse forskellige memes. Som ansigt for store modehuse eller bare som det er med tekster som ’Robs you … of your heterosexuality’.Apparently, som vi har set ovenfor, er det ofte ganske små ting, der skal til for at skabe en viral succes. Det samme gælder i 4-årige Noahs tilfælde. Han blev tilfældigt stoppet af en lokal tv-journalist og kom på live-tv for første gang, hvilket apparently var en ret stor oplevelse for den lille fyr fra Pennsylvania. På det store internet har han fået tilnavnet Apparently Kid for de mange gange, han tager ordet apparently i sin mund i det halvandet minut lange klip. Se det her:Mens de ovenstående eksempler bygger på én bestemt situation: et bid, et forsidebillede, en hat, en tv-optræden, så giver fodboldspiller Nicklas Bendtners adfærd helt generelt anledning til parodier.

Og nogle gange leverer han underholdningen helt selv ved at lægge billeder op af sig selv i stramme briefs, med ansigtsmaske på, eller med en bh i skridtet for at undgå en tanline, når han soler sig. LÆS OGSÅ: 11 sjove Instagram-profiler du skal følge

LÆS OGSÅ: Grænseoverskridende svensker er det sjoveste på nettet lige nu
 
LÆS OGSÅ: Se video: The Wolf of Wall Street i sjov eftersynkronisering