Romelu Lukaku er et af transfervinduets hotteste navne lige nu. I en handel, der angiveligt løber op i over 600 mio. kr., er den belgiske bomber ved at bytte den blå Everton-trøje ud med en rød fra Manchester United, og det har fået den irske avis The Evening Herald til at tage forskud på glæderne.

Under overskriften ”Lukaku is ready for work” præsenterer avisen den – formentlig – kommende United-angriber, selv om handlen endnu ikke er helt på plads. Alt tyder dog på, at det blot er et spørgsmål om tid, så Heralds tyvstart er tilgivelig. 

Til gengæld er avisens billedvalg en anelse sværere at tilgive. Det, der skulle forestille Romelu Lukaku på forsiden af The Evening Heralds sportssektion, er nemlig grime-rapperen og United-tilhængeren Stormzy iført en Manchester United-træningstrøje fra præsentationen af klubbens udebanetrøje sidste år.

Sådan en brøler går naturligvis ikke ubemærket hen, og på Twitter gør flere brugere opmærksomme på den graverende fejl: 

Når det så er sagt, er der dog en enkelt ting, som taler til The Evening Heralds forsvar. For Romelu Lukaku og Stormzy ligner faktisk hinanden så meget, at det næsten er skræmmende. Og tidligere på året erkendte Stormzy selv, at ligheden er slående, da han blev konfronteret med et billede af sin dobbeltgænger i et talkshow på Channel 4.

”Hver gang jeg ser ham, kigger jeg på ham og tænker: ’Yeah, you dooo mate!’. Vi ser bare ens ud,” sagde den storgrinende rapper ved den lejlighed.

The Evening Herald har allerede være ude og beklage fejlen med en uforbeholden undskyldning til Lukaku og Stormzy på avisens hjemmeside

”Ærligt talt, vi er totalt flove og vil gerne sige undskyld til alle involverede og vores læsere for fejlen. Vi vil holde øjnene på bolden i fremtiden,” siger avisens redaktør Alan Steenson.

LÆS OGSÅ: Manchester United sletter billede af Mkhitaryan i deres nye trøje, fordi han har taget lidt for meget på i ferien

LÆS OGSÅ: Katy Perry rangerede tidligere elskere – nu svarer de

LÆS OGSÅ: Brøndby-fan overførte 10.000 kroner ved en fejl til Don Ø