Sad du også og gloede ud af vinduet i går aftes for at se på månen? Selvfølgelig gjorde du det. For medierne havde hylet op om månen som en anden steppeulv, i en sådan grad, at enhver, der gloede derop for at se noget super blev temmelig skuffede.

Er du bornholmer, så du måske lokalnyhederne på TV2 Bornholm i går aftes, hvor en (for øvrigt meget ihærdig) journalist forsøger at trække en wow-stemning ud af en lokal amatør-astronom.

Men som enhver journalist ved, kræver live-tv en hel masse forberedelse. Især er det vigtigt, at for-interviewe kilderne, for på den måde at blive klar over, om hans begejstring nu også er på det niveau, den skal være. Det var det ikke i dette interview.

Den bornholmske amatør-astronom, Thomas Jensens, ligegyldighed ved hele projektet viste sig allerede ved første spørgsmål: Hvor stor er en aften som denne her?

”For mig er det fuldstændigt normalt, det er kun medierne, der hyper det hele for meget op,” svarer han med et ansigtsudtryk, der i sig selv svarer på journalistens spørgsmål – han synes ikke, det er en særligt stor aften.

Journalisten spørger desuden, hvad der har fået ham udenfor i den kolde novemberaften, til hvilket han svarer, at det da er fordi tv-holdet bad ham om det.

Se klippet her og nyd, at der i denne polerede, over-hypede verden stadig findes mennesker, der giver er noget så dejligt, upåvirkeligt ligeglad.

 LÆS OGSÅ: Vi kommer også til at savne Joe Biden

LÆS OGSÅ: De 9 bedste Gordon Ramsay-øjeblikke

LÆS OGSÅ: 31 tegn på at du ikke er så original, som du tror