I det nye nummer af Euroman hylder vi humoren med navne som Den korte radioavis, Rytteriet og TurboModul. Her er det Fjeder fra sidstnævnte, der kender alle kvinders inderste hemmelighed.

Hvad er det mærkeligste sted, du er vågnet?

”Det er nok nede ved gæslingerne ved Vildsund Marked. Jeg vågnede op og havde købt for 12.000 kr. falske Iron Maiden-flag. Det mærkeligste var, at der var så meget gunk i posen, hvilket måtte betyde, at jeg ikke havde fået tømt mig natten før.

Det var det mest specielle. Det føltes ikke, som om jeg havde været sammen med nogen natten før. Men det havde jeg jo. Det er helt umuligt at tænke sig til, at jeg ikke havde. Nej, det havde jeg faktisk. Men det er, fordi jeg producerer så meget sæd, at det føles, som om jeg ikke var blevet tømt. Jeg blev lige ræd, da jeg vågnede.

Altså ikke ræd, bare overrasket. Jeg kan slet ikke blive ræd. Jeg har engang set en gyserfilm, hvor der var nogle, der blev rædde. Der var en kvinde i den film, der fik en kniv i hovedet. Hun så ræd ud. Altså når folk har åbne øjne og råber, så er de rædde. Det er sådan, jeg ved det, for jeg kan ikke selv blive det.”

Hvad er det bedste råd, du har fået?

”Der er en gang, hvor jeg stod i spejlet og sagde til mig selv: ’Fjeder, det skal nok gå.’ Jeg ved ikke, hvorfor jeg sagde det, for jeg ved godt, at det nok skal gå. Jeg har aldrig prøvet, hvor det ikke skulle gå. Jeg ved slet ikke, hvorfor jeg sagde det. Jeg tror faktisk ikke, jeg sagde noget. Jeg nikkede bare til mig selv. Det var nok.”

Hvad er det bedste råd, du har fået af din far?

”Det er den optaget-lyd, der er, når jeg har prøvet at ringe til ham.”

Hvem er dine største forbilleder?

”Det er helt sikkert Tom Cruise. Specielt fra ’Cocktail’. Der er neonlys overalt, penge, damer og drinks. Og blafrende gardiner. Der er også noget med en husbåd. Hvis jeg levede hans liv, som han gør dér, ville jeg godt kunne lide det. Men nu lever jeg et bedre liv. Nu laver jeg både det, Tom Cruise laver, og det, jeg selv laver.”

Hvad er den bedste kur mod tømmermænd?

”Jeg har aldrig prøvet at have tømmermænd. Man skal bare åbne den næste, få noget pølsemix og så selvfølgelig fjams. Og undgå Brian Eno. Det er noget fremtidsmusik. Det kan faktisk godt gøre mig ræd.”

Hvad bør enhver mand vide om kvinder?

”De vil altid gerne. Kvinder vil faktisk helst have, at man lyver og bedrager. Kvinder er ligesom folk, der har mistet talecenteret og har glemt at sige ja. Men det findes derinde et sted, man skal bare grave efter det. Man kan se det i øjnene, at det er et ordentligt stort ja derinde.”

Hvornår blev du en mand?

”Da jeg var 12 år. Når man kan ryge smøger, drikke bajere og knalde damer, er man en mand. Og når man får sin første luftbøsse. Jeg har engang skudt 500 snegle med min luftbøsse. Når man kan drikke, knalde og slå noget ihjel samme dag, er man en mand.”

Hvad er din største fortrydelse?

”Ikke at jeg er direkte imod spritkørsel, for det tror jeg selv, man kan styre. Men der var et tidspunkt, hvor jeg kørte fuld. Nej, det var Per Syv, der kørte. Han kan ikke tåle de bajere. Det var træls, at det var ham, der kørte, for vi endte i grøften. Og siden dengang har jeg haft noget med hofterne. Altså ikke noget, der går ud over at knalde. Og så har jeg altid været ærgerlig over, at der ikke kom en ’Cocktail 2’. Men det har nok noget at gøre med ham, der skød sig i hovedet på den der husbåd.”

Hvad er hemmeligheden bag et godt liv?

”Det er at have den store kabelpakke. Og en skarp kniv. Og så ikke at have ret langt til en bager, der sælger bajere, og som har en lækker datter – med nogle veninder.”

Hvis du kun havde én dag tilbage, hvad ville du så gøre?

”Hænge ud med Per Syv, drikke bajere og knalde damer. Jeg ville prøve noget af al den fjams, jeg ikke har prøvet. Der er faktisk ikke noget, jeg ikke har prøvet. Jeg ville prøve det igen. Jo, så ville jeg nok også tage til Eshøj og prøve at ryge jordfed op ad den skrænt igen.”

Læs mere om TurboModul i det nye nummer af Euroman.

LÆS OGSÅ: 
Euroman hylder humoren

LÆS OGSÅ: De 5 sjoveste jyde-karakterer fra tv

LÆS OGSÅ: Tænk, hvis kødspisere opfører sig som veganere