Mange ser investering som noget, der er svært at blive klog på som privatperson. Der findes et hav af forskellige områder, man kan satse på, og som ny på markedet kan det være svært at analysere sig frem til, hvilke der passer bedst til ens behov – og samtidig kan give et godt afkast.

Heldigvis findes der en række eksperter, der kan hjælpe dig med netop dette. Vi har her samlet seks af slagsen, så du kan komme nærmere en plan for, hvordan du får dine penge til at vokse.

Uvildig investeringsrådgivningfrederiksberg_euroman_foto.jpgFrederiksberg Finansrådgivning blev stiftet af Hanne Roj-Larsen i 2013, og har Finanstilsynets tilladelse som uvildig investeringsrådgiver.

Her er investeringsrådgivningen baseret på en solid erfaring fra børsmægler- og pensionskassebranchen. Samtidig er den altid personlig og tager udgangspunkt i din økonomi og investeringshorisont.

Hanne Roj-Larsen investerer i ETF- indeksfonde, der giver høj spredning og meget lave omkostninger, samt bæredygtige ETF-fonde. Hun er kommet igennem forårets børskrise med et af branchens bedste afkast.

Kontakt Frederiksberg Finansrådgivning for et uforpligtende møde på tlf. 25277429, eller læs mere på www.frederiksbergfinans.dk.

Skab din formue med bæredygtige investeringerMerkur_kreditering_Steve-Halama-fra-Unsplash.jpg

Du går ikke på kompromis. Du vil have et godt afkast, men dine penge skal også bidrage til innovation og bæredygtighed. Derfor stiller du høje krav, og investerer med fremtiden i sigte både for dig selv og for verden.

Kan du nikke genkendende til dette, er Merkur Andelskasse det rigtige sted for dig! Afkastet af Merkurs investeringer er ikke kun en bedre verden. Det er også bedre for din formue, og andelskassen er altid 100% åben om, hvad der investeres og ikke investeres i.

I Merkur får du den stærkeste rådgivning inden for bæredygtige investeringer. De har 40 års erfaring med netop dette, og samarbejder med nogle af verdens dygtige investeringsfonde, når det kommer til screening af aktier og obligationer samt direkte investeringer i de virksomheder, der gør den største forskel for verden.

Se mere på merkur.dk eller skriv direkte

Tjen penge på vin og whisky – uden at være vinkenderRarewine_euroman-x-rwi.jpgInvestering i verdens mest eksklusive vine og whisky har længe været attraktivt. Dog har det typisk været forbeholdt de få med de rette kontakter, den fornødne viden og adgang til at købe de helt rigtige flasker.

Sådan er det ikke længere. RareWine Invest har gjort professionel vininvestering tilgængeligt for alle. Med kyndig rådgivning kan du få din egen portefølje med eksklusive vine, som senere kan sælges til verdens vinelskere og samlere.

Mens produktionen af de bedste vine er stærkt begrænset, og udbuddet sænkes grundet løbende konsum, kan priserne stige på de tilbageværende flasker.

Læs mere om, hvordan du bliver vininvestor på rarewineinvest.dk.

Til dig, som vil have "den store pakke"saxo_euroinvestor.jpgSaxo Bank tilbyder Saxo Trader Go til investoren, der vil have ”den store pakke” inden for investering og trading. Som i de traditionelle banker kan man handle aktier og obligationer, men Saxo Bank tilbyder langt flere børser og lavere kurtage.

Desuden får man hos Saxo Bank også mulighed for at handle råvarer som guld og olie samt mere avancerede instrumenter som optioner, CFD’er og futures, så man sammensætte sin investeringsportefølje til ethvert markedsudsving.

Saxo Bank har 800.000 kunder i hele verden, og den typiske investor som vælger Saxo Bank, er ham, som ikke vil gå på kompromis med hverken funktionalitet, muligheder eller pris.

Se mere på home.saxo

Vælg selv, hvad du vil investere i på din pensionnordnet_614x600_1.jpgSkal der være råd til lidt ekstra, når du går på pension? Så kan det være en god idé at tage stilling til din pensionsopsparing, inden den bliver nødvendig.

Pension er ikke ligefrem det mest sexede emne, men de årlige gebyrer du betaler til banken eller pensionsselskabet, kan over en årrække betyde flere hundrede tusinder mindre i udbetaling.

Nordnets online investeringsplatform har du mulighed for at tage magten over din pensionsopsparing. Du sparer gebyrerne væk og bestemmer selv, om du fx vil investere i dit favorit elektronikmærke, et innovativt pharma-selskab eller nystartede virksomheder i vækst, når du sparer op til din pension.

Se mere på nordnet.dk

Flexleasing er det fornuftige valgspecialcars_img_5851.jpgBiler er dyre i Danmark og den høje registreringsafgift gør bilkøb i luksusklassen til en ufornuftig affære. Der er dog en en måde, hvorved følelser og fornuft kan mødes: Flexleaser du hos SpecialCars, undgår du nemlig en høj kapitalbinding, da der kun betales for den periode, du benytter bilen - typisk 12 måneder ad gangen. Det gør flexleasing til et meget attraktivt valg for biler i mellemklassen og derover.

Går drømmen i retning af fuldblodssportsvogne som Ferrari, Lamborghini eller Aston Martin, er superbiler produceret i få eksemplarer blevet et område, hvor du kan kombinere investering med uhæmmet morskab. De sidste år er prisen på specialmodeller nemlig kun gået én vej – op. På SpecialCars’ hjemmeside kan du læse mere om hvorfor du skal investere i en superbil.

Find inspiration til din næste drømmebil i SpecialCars’ store showroom og kør en fantastisk sommer i møde.