Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Reykjavik

Drømmejob: Rejs verden rundt og bliv betalt for det

Det islandske lavprisflyselskab WOW Air søger en rejse glad og Instagram-kyndig til at udforske deres destinationer.

At rejse over store dele af verden og samtidig blive betalt for det lyder som verdens bedste sommerjob. Men det er ikke desto mindre virkeligheden for én eller to personer med tjek på de sociale medier.

WOW Air, som er et islandsk lavsprisflyselskab, har slået en stilling op på deres hjemmeside, der kunne være drømmejobbet for de rejsehungrende uden mønt på lommen. Udover at rejse på firmaets regning må du tage en ven med på turene, hvor der skal laves rejseguides fra de forskellige destinationer rundt omkring i verden til en løn på 27.000 kroner pr. person.

For at deltage skal man udfylde et skema, hvor det primære fokus er ens profiler på Facebook, Youtube, Instagram og Twitter. Derudover skal man vedhæfte en selvproduceret rejsevideo på maksimalt to minutter, hvor man viser sin hjemby frem, som man ville gøre det i jobbet.

Er du så SoMe-overlegen, at du får jobbet, kan du se frem til at flytte mod nord, fordi den tre måneder lange stilling er i Reykjavik. Derfra flyver man rundt til flere af WOW Airs 38 destinationer i Europa og Nordamerika for at beskrive byernes hippe vandhuller, lokale hemmeligheder, snuskede markeder, vilde landskaber og meget mere i en online rejseguide. For selvom det lyder som én lang badeferie, er der en hvis portion arbejde forbundet med jobbet.

Vil du smide dit navn i puljen, skal det gøres før deadline 14. maj.

LÆS OGSÅ: 22-årige Martin er succesfuld iværksætter på Grønland: “Væksten er helt vild her lige nu”

LÆS OGSÅ: Drømmejob: Rigmanden Richard Branson skal hyre en personlig assistent på sin private caribiske ø

LÆS OGSÅ: Dansk capfirma vil åbne butikker i hele verden: ”Indenfor mit fag er jeg den bedste i Danmark”