Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Mikael Kruse Jensen: ”Jeg tror på, at ens lederegenskaber falder i takt med, at man overskrider et vist antal arbejdstimer”

Foto: PR

Mikael Kruse Jensen: ”Jeg tror på, at ens lederegenskaber falder i takt med, at man overskrider et vist antal arbejdstimer”

37-årige Mikael Kruse Jensen er administrerende direktør i den danske møbelkoncern BoConcept, der har næsten 300 butikker i over 60 lande. Her fortæller han om at tage fejl, når tingene går for stærkt, om at have arbejdet i udlandet i mange år, og om vigtigheden i at spørge om hjælp, når man har brug for det.

Hvad er det vigtigste telefonopkald, du har lavet?

”For 10 år siden ringede jeg til min chef, fordi jeg vidste, at Pandora overvejede at indsætte mig som CFO for Asien- og Stillehavsregionen i en meget ung alder. Jeg var kun 28. Jeg ringede til ham og sagde, at jeg ikke var sikker på, at jeg kunne leve op til de forventninger, de havde til mig. Det udmøntede sig i en af de bedste samtaler, jeg nogensinde har haft – både fordi jeg fandt ud af, at når man spørger om hjælp, så får man hjælp. Min chef sagde til mig, at han overhovedet ikke var i tvivl om, at jeg kunne klare jobbet. Var der ting, jeg ikke mestrerede? Ja. Men han var ikke i tvivl om, at jeg ville vokse med opgaven, og han skulle nok støtte mig i alt, jeg havde behov for.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her