Sponsoreret af Mofibo

Over hele landet bliver der læst og lyttet løs, og hvis du ikke allerede har Mofibo, har du mulighed for at prøve det gratis i 30 dage ved at følge linket her. Tilbuddet er tidsbegrænset og gælder nye brugere.

På Mofibo kan man finde over 180.000 titler. Der er både bøger for børn, unge og voksne, og uanset om man interesserer sig for sport, business eller bare holder af en god krimi, så er der masser af spændende indhold at blive grebet af.

Det gode ved lydbøger er, at man kan lave andre praktiske ting ved imens.

Vi har i samarbejde med Mofibo samlet en liste, som vi tror kunne være noget for dig:

10. Kunsten at være fucking ligeglad

Genre: Personlig udviklingkunsten_500.jpg

Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du skal vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du vil være ligeglad med.

9. Rødder

Genre: Biografirodder_500.jpg

Nedim ville have magten, æren og pengene. Og som barn i betonblokkene på Københavns Vestegn i 1990’erne kunne han finde alle de rigtige læremestre i rocker- og bandemiljøet lige uden for sin gadedør. Han lærte at svindle, true og afpresse, inden han kastede sig ind på det lukrative hashmarked. Han opbyggede sit ry og sit netværk i de kriminelle miljøer i og uden for fængslerne. Som præsident i sin egen bande og direktør i sin egen rygerklub nåede han barndommens mål. Først da opdagede han, at der fandtes en anden vej.

8. Frank vender hjem

Genre: Romanfrank_500.jpg

Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på. Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

7. Astralis

Genre: Biografiastralis_500.jpg

Danny ‘Zonic’ Sørensen er træner for Astralis. I ‘Hjernen bag Astralis’ fortæller han for første gang historien om e-sportens rejse fra sumpede netcaféer til en milliardindustri med udsolgte arenaer, fanatiske fans og heftige pengepræmier. Danny har spillet en nøglerolle i udviklingen. Som træner for Astralis er han en del af verdens første professionelle organisation for e-sport, hvor psykologer, diætister og fysioterapeuter bruger metoder fra traditionel sport til at udvikle gamerne. Med fire major-sejre er Astralis det mest vindende hold i spillet Counter-Strike nogensinde, og i dag kopierer e-sportshold over hele verden holdets metoder.

6. Det bliver ikke væk

Genre: Digteleth_500.jpg

‘Det bliver ikke væk’ er en samling vilde og vrisne, desperate, humoristiske og veloplagte digte om at blive gammel og træt, om at få sorte huller i hukommelsen, om at undres og forarges, blive væltet omkuld af vestenvinden og miste grebet og ævred og inspirationen. Der er kærlighedsdigte og heltedigte, landskabsdigte og cykeldigte, diktummer og besværgelser og væltede mareridtsdigte, som trækker linjer tilbage til Jørgen Leths 1960’er volapykdigte, men nu med den rå desperation, der kommer af at skrive sig op imod døden.

5. Shoe Dog

Genre: Biografinike_500.jpg

Det begyndte med en skør idé. Den unge Phil Knight er overbevist om, at han kan sælge gode, men billige, japanske løbesko på det amerikanske marked. Han låner 50 dollars af sin far i 1963 og kører Oregon tyndt, mens han sælger sko fra bilens bagagerum. Da året er gået, har han omsat for 8.000 dollars. I dag er Nike en verdensomspændende virksomhed, der årligt omsætter for 30 milliarder dollars. Men vejen til succes har ikke været ligetil. Phil beretter om de mange chancer, han måtte tage, og om de knusende nederlag og nådesløse konkurrenter, han mødte undervejs.

4. Sapiens - En kort historie om menneskeheden

Genre: Historiesapiens_500.jpg

For 100.000 år siden var Jorden beboet af mindst seks menneskearter. I dag er der kun en tilbage: Os. Homo sapiens. Hvorfor endte lige præcis vores art med at herske over kloden? Hvordan kunne vores jæger- og samlerforfædre enes om at bygge byer og skabe kongeriger? Hvorfor begyndte vi at tro på guder, nationer og menneskerettigheder? At have tillid til penge, bøger og love? Og være slaver af bureaukrati, tidsplaner og forbrugerisme? Og hvordan vil vores verden udvikle sig i det næste årtusinde? Modigt og provokerende udfordrer SAPIENS alt det, vi troede, vi vidste om at være menneske: vores overbevisninger, vores handlinger, vores magt … og vores fremtid.

3. Begge sider

Genre: Biografibegge-sider_500.jpg

I denne selvbiografi fortæller Nicklas Bendtner – med en bemærkelsesværdig ærlighed – om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk.

2. Offer 2117

Genre: Krimijussi_500.jpg

Offer 2117 er ottende bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. I over ti år har Assad været et gådefuldt kraftcenter i Afdeling Q, men en kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham på randen af total nedsmeltning. Kun en hårdt prøvet Rose kan hjælpe ham med at afkode de mørke dæmoner, som vækkes af den spanske journalist Juan Aiguaders dækning af en flygtnings tragiske død. Med Assad i centrum begynder tretten dages nervepirrende nedtælling mod den ultimative katastrofe midt i Europas hjerte, skånselsløst dirigeret af den irakiske bøddel Ghaalib.

1. Hvor jernkorsene gror

Genre: Biografihvorjernkorsenegror_500.jpg

I ‘Hvor jernkorsene gror’ fortæller Jan Grarup sine barske og gruopvækkende beretninger fra bl.a. Rwanda, Rumænien, Irak, Haiti, Somalia, m.fl. De mange rejser og fotografier har åbnet verdens øjne for brutale konflikter, sikret Jan Grarup et hav af nationale og internationale priser og gjort ham til en af verdens bedste fotografer. Men i denne bog fortæller han også om de hårde personlige omkostninger, et liv i skudlinjen har haft; om alkohol- og narkomisbrug, skilsmisser og posttraumatisk stress og om menneskeskæbner, han aldrig kan slippe igen.

Find flere bøger her og få 30 dage gratis.

 Mofibo koster 129 kr./måned. Ligesom de fleste andre streamingtjenester kan man tilmelde sig en gratis prøveperiode og opsige den når som helst. Der er ingen binding på abonnementet.

God læse- og lyttelyst!