PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Anden sæson af ’Making a Murderer’ har fået premieredato

Foto: Netflix

Anden sæson af ’Making a Murderer’ har fået premieredato

Vi kommer til at se meget mere til Steven Avery og Brendan Dassey i tiden efter, at de er blevet dømt skyldige i overlagt mord.

Lige siden de første ti afsnit af den Netflix-producerede true crime serie ’Making a Murderer’ fik premiere i 2015, har dens seere ventet utålmodigt på en ny sæson, der tager fat, hvor første sæson slap. Det viste sig at skulle tage godt tre år, men nu er den her endelig.
 
Midt i oktober kan ’Making a Murderer’-fans nemlig sætte sig til rette i sofaen og se, hvad der sker med de to dømte forbrydere. Første sæson af hitserien, som baserer sig på virkelige hændelser i det amerikanske retssystem, har været undervejs i 10 år og følger de anklagede under retssagen. Anden sæson kommer til at følge selvsamme personer i tiden efter dommen.
 
Det nye kapitel i serien om Steven Avery og Brendan Dassey kan ses på Netflix fra d. 19. oktober. Ligesom første sæson bliver fortsættelsen underbygget af sagsakter og vigtige dokumenter, der giver et særligt indblik i en kompleks retssag, hvor begge dømte fastholder deres uskyld.

LÆS OGSÅ: ”Det er jo en vanvittig rolle, du har, Justin!”

LÆS OGSÅ: 5 gode film til efterårsaftnerne

LÆS OGSÅ:  Her er de film og serier, du skal se på Netflix i september