Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

De seks mest bizarre hoteller i USA

De seks mest bizarre hoteller i USA

Bizar bolig: Seks flippede hoteller i USA

Hvor skal vi overnatte? Det spørgsmål er så godt som uundgåeligt, når ferien planlægges. Alligevel er valg af hotel sjældent afgørende for, hvor vi vælger at holde ferie. Sådan forholder det sig dog ikke med disse seks bizarre og flippede hoteller i USA, som i sig selv er en rejse værd.

Ovenfor:

Dog Bark Park Inn – Cottonwood, Idaho


Sweet Willy er er hundelskeren og træskæreren Dennis Sullivans værk. Den 12 meter høje træhund og bed & breakfast findes på Highway 95 mod Moscow i Idaho. Sweet Willy rummer et stort soveværelse i maveregionen og to futonsenge i hovedet. Og ja: Hunde er selvfølgelig hjerteligt velkomne.

___________
Jules Undersea Lodge – Key Largo, Florida

I midten af 1980’erne besluttede to såkaldte aquanauter at omdanne deres ubåds-laboratorium til verdens første undervandshotel. I dag næsten 30 år senere kan man stadig checke in på Jules Undersea Logde, hvor der ikke er blevet gjort noget ud at ændre den originale indretning. Denne tids- og luftlomme, som kan huse op til seks personer, ligger på bunden af Emerald Lagoon i Florida. Udover en fantastisk udsigt til en tropisk undervandsverden er iltflasker ad libitum, mens morgenmad og pizzalevering fra Tower of Pizza inkluderet i prisen.   

___________
Madonna Inn – San Luis Obispo, California

På et stort klippestykke ved motorvejen US 101 mellem San Francisco og Los Angeles har entreprenøren Alex Madonna opført det ekstremt aparte, vulgære og teatralske hotel, Madonna Inn. Udefra er hotellet en kakofoni af arkitektoniske stilarter såsom Texas-ranch, Disney-eventyrslot, New England-fyrhus, Barbie-dukkehus og alpehytte. Sagde nogen eklektisk? På Madonna Inn er minimalisme og ensretning tydeligvis fyord og hotellets 110 farverige værelser er allesammen indrettet forskelligt og har navne som ”Time of Your Life”, “Daisy Mae”, “Old Fashioned Honeymoon”, “Whispering Hills” og “Barrel of Fun.”

___________

Kokopelli’s Cave Bed & Breakfast – nær Mesa Verde National Monument, New Mexico

I 1980 besluttede geologen Bruce Black, at han skulle have nyt kontor. Han kastede sin kærlighed på en 90 meter høj sandstensklippe i La Plata river valley, som han mente egnede sig perfekt til formålet. Over de næste 16 år udborede Bruce Black og hans søn klippen og installerede ventilation, elektricitet og skorsten. Da de var færdige, konkluderede de, at deres ’værk’ måske i virkeligheden ville fungere bedre til beboelse, og de besluttede at omdanne det til en bed & breakfast. Booker man klippen, får man et dobbeltværelse, køkken, lounge med sofaer og brusebad i form af et miniature vandfald. Derudover er der to balkoner med udsigt over det fantastiske landskab. 

___________
The Shady Dell – Bisbee, Arizona

Book en trailer i The Shady Dell, Arizona og bliv hensat til USA i midten af det forrige århundrede. Her er tale om en vintage americana trailerpark, der dyrker 1940’ernes og 1950’ernes USA ned til mindste detalje. Her er neonskilte og benzinpumper fra en svunden tid, og de istandsatte klassiske vogne er udstyret med grammofon og vinylplader, sort-hvid TV, gamle udgaver af Life Magazine og køkkenredskaber, som vi ellers kun ser hos vores bedstemor.

___________
Pod Up North – Sumach Lake, Wisconsin

Inde i Wisconsins skove ved søen Sumach Lake ligger Pod Up North. Dette futoriske UFO-lignende hus er designet af den finske arkitekt Matti Suuronen i 1968. Det er ikke det eneste UFO-hus af sin slags i USA, men det er det eneste, som lejes ud. Der er et lille soveværelse, køkken, badeværelse og pejsested. Trangt men godt, og med fantastisk natur uden for. Der er absolut ingen grund til at lette.

Artiklen er bragt i samarbejde med

LÆS OGSÅ Frivillig isolation: Verdens seks mest øde hoteller

TWITTER Følg os på twitter