PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Bjarke Ingels i 'Game of Throns' på HBO.

Foto: Screenshot

'Game of Thrones'-overraskelse: Er det ikke Bjarke Ingels, der flygter fra Daenerys og hendes drage?

Den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels siger selv, at han er med i det seneste afsnit af 'Game of Thrones'. Vi tror, at vi har fundet hans halvandet sekund i verdens største tv-serie.

De tog fusen på os, da Frank Hvam pludselig dukkede op i sæson 6 af 'Game of Thrones'. Hvem havde dog forudset, at Bjarke Ingels også ville få en rolle i verdens største tv-serie?

For det lyder som en dårlig joke, men den er vist go' nok, hvilket gør den anerkendte arkitekt til seriens sjette danske islæt. 

Det var Ingels selv, der afslørede på Instagram, at han var taget til Kings Landing, hvor han på billedet hænger ud med landsmanden Nikolaj Coster-Waldau og har et middelalderkostume på.

En følger spørger Ingels på det sociale medie, hvilket afsnit Big-stifteren medvirker i?

"Episode 5," svarer Ingels.

Det kræver dog fuld koncentration at finde Ingels i afsnittet, hvor der er kaos og krigstilstand i hovedstaden. Han har ingen replikker, men vi tror, at vi har spottet ham.

27 minutter og 15 sekunder inde i det seneste afsnit kommer en mand løbende i høj fart mod Arya Stark og the Hound. Han løber for sit liv, og han er kun i billedet i halvandet sekund. Men vi er ret sikre. Er det ikke Bjarke Ingels til højre i billedet?

Bjarke main.jpg

Udover Ingels har danskerne Nikolaj Coster-Waldau (sæson 1-8), Dar Salim (sæson 1), Birgitte Hjort Sørensen (sæson 5), Pilou Asbæk (sæson 6-8) og Frank Hvam (sæson 6) medvirket.

Det er langt fra heller første gang, at 'Game of Thrones' har givet stjerner fra andre brancher små roller i serien - især musikere.

Vi har her samlet flere eksempler på overraskende roller i 'Game of Thrones':

Jón Þór "Jónsi" Birgisson, forsanger i Sigur Rós:

Medlemmer af metalbandet Mastodon:

Den britiske singer-songwriter Ed Sheeran: