1. ”Har du hørt, at Christian Nedergaard har taget 8.000 flasker vin med? Gad vide, hvor mange af dem der er naturlige?”

2. ”Nøj, hvor glæder jeg mig til at læne mig tilbage med et glas saft fra Restaurant Moment i hånden og høre Anja C. Andersen og Mikkel Vedby diskutere vigtigheden af grundforskning, #videnerfandmeikkeetsynspunkt.”

3. ”Vidste du godt, at Matt Orlando har kultiveret en hel alfalfa-mark lige uden for døren af sin restaurant, Amass, på Refshaleøen? Der gror blandt andet en af hans yndlingsblomster, Morgenfruer, som kan smage lidt af mandarinskaller. Forresten har han fjernet den friterede kyllingeburger fra frokostkortet – så dårligt.”

4. ”Skal vi ikke tage over i skaldyrsbaren og diskutere med Peter Sommer, om det er Damon Albarn eller Liam Gallagher, der er the goat?”

5. ”Jeg synes, at det virkelig var en vigtig plade, som Kendrick Lamar kom med. Men behøver han at sige faggot og bitch hele tiden?!”

6. ”Anders Frederik Steens bog, som han udgav i samarbejde med Apartamento, er next level naturvinsformidling. Skal vi ikke over og høre ham på Tasteland?”

7. ”Undskyld mig, intet ondt ord om manden, men hører Simon Kvamm virkelig hjemme på Heartland? Og så endda på talk-scenen med Nick Hornby? Det tenderer til blasfemisk.”

8. ”Hvor er jeg dog glad for, at Claus Meyer og Hella Joof ikke blev inviteret i år.”

9. ”Det var en nærmest transcenderende oplevelse at gå gennem porten, da Farshad Farzankia stod for at udsmykke den. Det bliver svært nogensinde at nå det samme niveau igen.”

10. ”De håndterede coronakrisen flot, men den nye gymnasiereform er da socialdemokratisk formynderi af værste skuffe. Skal alles skolegang nu være middelmådig?”

11. ”I min verden er det et tegn på manglende åndelighed, at der skal være visning af en ny Netflix-serie på en festival som Heartland. Og så prøver de endda at sugar coate det ved at hive Svend Brinkmann ind til en talk bagefter. Hvad bliver det næste? En Netflix-special med Morten Albæk?”

12. ”Så du, at Svaneborg Kardyb har lavet en Tiny Desk-koncert?”

13. ”Jeg græder, hvis Trentemøller spiller ’Miss You’.”

14. ”Jeg er jo næsten tilbøjelig til at foretrække Cat Powers cover af ’Stuck Inside of Mobile with the Memphis Blues Again’ over Bob Dylans original.”

15. ”Det formiddagsprogram om fredagen piner mig virkelig. Hvordan kan de lægge både yoga, en vigtig talk mellem Pernille Rosendahl og Jeremy Deller om kunstens transformative kraft og en Q&A med Bonderøven kl. 10.30?”