1. ”Jeg vil gerne sende en varm tak til programplanlæggerne for at sende alle bøverne over til Gramsespektrum, mens vi andre så kan have det liiiidt vigtigere indslag med Nagieb Khaja og Peder Frederik Jensen for os selv.”

2. ”Så så man lige Albert Sneppen for første gang i levende live. Han er faktisk højere, end man tror.”

3. ”Skal vi ikke tage over i skaldyrsbaren og diskutere med Peter Sommer, om det er Damon Albarn eller Liam Gallagher, der er the goat?”

4. ”Hele styrken ligger i dualiteten. Du kan gå fra fluebinding med Gordon P., videre hen og høre Apolonia Sokol diskutere politisk kunst med Emma Leth ... undskyld: Emma Rosenzweig, for til sidst at stå meget tæt på en meget ung kvinde og skrige med på ’Kun For Mig’.”

5. ”Det er meget svært for mig at genkende mit Heartland, når de har givet en bod til Bouillon. Det bliver starten på enden, tror jeg.”

6. ”Jeg ville egentlig rigtig gerne stå forrest til Ms. Lauryn Hill, jeg er bare lidt nervøs for, om hun bliver sur over at se én som mig så langt fremme.”

7. ”Jeg ved, hvordan det her kommer til at lyde, men det er et seriøst spørgsmål: Bliver man afvist i indgangen, hvis man er mørk?”

8. ”ærgerligt, at Heartland falder oven i fodbold-EM i år. Nøj, jeg ville gerne have genhørt Kasper Hjulmands tanker om moderne ledelse.”

9. ”Har du hørt, at Christian Nedergaard har taget 8.000 flasker vin med? Gad vide, hvor mange af dem der er naturlige?”

10. ”Jeg har hørt, at Heartland havde allokeret fem millioner kroner til at få Benjamin Hav til at agere hustrold og pauseklovn. Tillad mig at sige: Fedt, det ikke lykkedes! De penge kan bruges meget bedre på vedligehold af Egeskov Slot.”

11. ”Argentinsk streetfood? 00’erne har ringet, de vil have deres madkultur tilbage.”

12. ”Det var en nærmest transcenderende oplevelse at gå gennem porten, da Farshad Farzankia stod for at udsmykke den. Det bliver svært nogensinde at nå det samme niveau igen.”

13. ”Jeg ved godt, at Redzepi og Kofoed er blevet cancelled, men Adam Price og Frederikke Legaard? Mon ikke, Jacob Jørgsholm kommer i 2025.”

14. ”Undskyld mig, intet ondt ord om manden, men hører Casper Christensen virkelig hjemme på Heartland?”

15. ”For at være ærlig tror jeg, det er bedst, hvis jeg holder mig væk fra talken med Mathilde Walter Clark. Jeg vågner stadig badet i sved og skriger ’HULDTILPASNING!” efter at have læst ’Det blinde øje’. Men fuck, jeg kunne godt spise en flæskestegssandwich.”

16. ”Upopulær holdning: Daniel Rye og Kathrine Lilleør fredag aften er sgu lidt af en stemningsdræber.”