Britiske Daniel Craig har siden 2006 indtaget den prominente rolle som James Bond, men efter den næste film, 'Bond 25', som vil få premiere til næste år, giver han staffetten videre. 

Den næste i rollen som den kvindeglade efterretningsagent er endnu ikke fundet, og det har i en længere periode været gestand for heftige gætterier. 

Ja, faktisk er det så delikat en affære, at man i Storbritannien kan smide penge på sin favoritkandidat til rollen Agent 007, som tidligere har været spillet af herrer som Sean Connery og Roger Moore. 

Ifølge flere engelske bookmakere er Tom Hiddleston ('Thor', 'The Avengers') og Richard Madden ('Game of Thrones', 'Bodyguard') frontløbere, mens en herre som Idris Elba, der ellers længe har været spået som kandidat til rollen, er forduftet en smule efter selv at have afvist rollen. 

Nu er et nyt navn midlertidig meldt på banen, irske Cillian Murphy. Hos flere bookmakere figurerer han nu lige bag Hiddleston og Madden, mens han hos Sky Bet faktisk er helt i front. Her giver han kun pengene 2,75 gange igen. 

42-årige Cillian Murphy har i den seneste række år opnået bred berømmelse for sin portrættering af gadegangsteren Tommy Shelby i tv-serien 'Peaky Blinders', mens han på det store lærred har været at finde i en række store Christopher Nolan-film, blandt andre 'Inception' og 'Batman'-trilogien. 

Så: Murphy som Bond? Usandsynligt, måske, men dumt ville det ikke være.