PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

joel ethan coen

Coen-brødrene på Netflix

Coen-brødrene skal lave Netflix-serie

Den glæder vi os til.

"We are streaming motherfuckers!"

Sådan skriver Joel og Ethan Coen i en pressemeddelelse, der annoncerer deres fuldbyrdede debut på Netflix.

Streamingtjenestens seere er allerede bekendte med brødrenes univers fra ’Fargo’-serien, der er en videreudvikling af deres klassiske biograffilm af sammen navn. Brødrene har dog ikke selv haft fingrene med i indspilningen.

Men til næste år vil vi kunne se en serie, der er både skrevet og instrueret af duoen, når Netflix præsenterer ’Ballad of Buster Scruggs’ i seks afsnit.
Ifølge Rolling Stone kommer western-serien til at bestå af seks enkeltstående fortællinger om det amerikanske nybyggerliv.

Det er småt med yderligere oplysninger om serien, ud over at brødreparret har castet deres første skuespiller, nemlig Tim Blake Nelson, der spiller en af de bortløbne straffefanger i deres film ’O Brother, Where Art Thou’ fra år 2000.

Coen-brødrene har tidligere lavet westernfilmen ’True Grit’ fra 2010, mens ’No Country for Old Men’ fra 2007 var en slags moderne udforskning af genren.

”Coen-brødrene er visionære instruktører, mesterlige historiefortællere og farverige linguister. Vi er begejstrede for, at det er Netflix, der får glæde af alle deres talenter,” siger Cindy Holland, der er vicepræsident for Netflix’ egenproducerede indhold.

Streamingiganten har travlt med at sikre sig store navne inden for mange udtryksformer for tiden. I går blev det offentliggjort, at David Letterman afbryder sin pension for at lave en journalistisk serie for udbyderen.

Ikke alt går dog Netflix’ vej. I går kom det frem, at Disney, verdens største underholdningsselskab, ikke vil levere nye film til tjenesten, men i stedet lancerer sin egen streamingtjeneste.

LÆS OGSÅ: Se den nye trailer til 'Narco's 3, sæson

LÆS OGSÅ: Kikset plotfejl i 'Game of Thrones': "Det var et ups-øjeblik" 

LÆS OGSÅ: Tom Hardy har hovedrollen i ny komedieserie sammen med sin kone