Eddie Murphy er tilbage i rollen som Akeem, kronprins af Zamunda. I opfølgeren til den klassiske komedie ’Coming to America’ er den forkælede prins ved at gøre sig klar til at blive konge af Zamunda, da han finder ud af, at han har en ukendt søn i Amerika. Akeem må endnu engang rejse mod New York for at opsøge sønnen Lavelle, der er den retmæssige prins af Zamunda.

Eddie Murphy er ikke den eneste genganger fra det originale filmcast fra 1988. Arsenio Hall er tilbage i rollen som Semmi, Akeems fornuftige bedste ven og James Earl Jones vender også tilbage til sin rolle som Kong Jaffe, Akeems far.

Der er også nye tilføjelser til ’Coming to America 2’. Jermaine Fowler er castet som en af hovedrollerne i filmen, og selvom det ikke er afsløret, hvad hans rolle skal være, vil et godt bud nok være rollen som Lavelle, prinsen af Zamunda. Kiki Layne er castet til rollen som prinsessen af Zamunda.

Seneste nye ansigt på rollelisten er ingen andre end Wesley Snipes, fra ’Blade’ og ’The Expendables 3’, der er castet i rollen som General Izzi, leder af et naboland til Zamunda.

’Coming to America 2` starter optagelserne senere i år.