Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Det skal du se på Netflix i januar

Foto: Netflix

Det skal du se på Netflix i januar

Januar kan føles uendelig lang, men nyt indhold fra Netflix gør den første måned i året en smule mere udholdelig.

Januar. Måneden, hvor ingenting rigtig er fedt, og hvor dagene ofte snegler sig afsted. Det er mørkt og koldt, der står slagregn ind på vinduet, og foran dig strækker sig flere trøstesløse måneder med vinter, inden forårets lys begynder at vise sig forude.

Der er dog ét andet lys, der kan holde dig kørende gennem januar, og det er lyset fra din skærm, når du åbner Netflix. I januar er streamingtjenesten klar med en god pakke af serier, film og dokumentarer, der forhåbentlig får årets første måned til at gå en lille smule lidt hurtigere.

Messiah, tv-serie

En mand får en skare af tilhængere, der påstår, at han udøver mirakler. Medierne verden rundt følger manden tæt. Men er han en ny messias eller en svindler, der kan sætte ild til den geopolitiske orden? CIA-agenten Eva Geller begynder en undersøgelse for at finde ud af, hvem han i virkeligheden er.

Premiere 1. januar

Uncut Gems, film

Adam Sandler er vel efterhånden blevet synonym med halvdårlige filmoplevelser, men ’Uncut Gems’ ser ud til at være undtagelsen for reglen. Sandler spiller Howard Ratner, en juveler fra New York City, der har en stigende gæld og dertil følgende vrede kreditorer. I et forsøg på at redde sin økonomiske situation og sit liv, sætter Howard alting på spil.

Premiere 31. januar

Ragnarok, tv-serie

En lille by midt i den norske natur oplever varme vintermåneder og voldsomme regnskyl. Noget tyder på, at endnu et ragnarok er på vej – medmindre nogen griber ind i tide.

Den norske serie er skabt af danske Adam Price, der også står bag serier som ’Borgen’ og ’Herrens veje’. David Sjøholt og Herman Tømmeraas, der begge er kendte fra kæmpesuccesen ’Skam’, er at finde på rollelisten i serien.

Premiere 31. januar

Fury, film

De allierede styrker indleder den sidste store offensiv for at vinde 2. Verdenskrig. Don ’Wardaddy’ Collier, spillet af Brad Pitt, beordrer en kampvogn og dens besætning på en farlig mission bag fjendens linjer. De er alle parate til at gøre alt for at vinde det sidste og afgørende slag.

Premiere 23. januar

Dracula, mini-serie

Claes Bang spiller hovedrollen som Dracula, vel nok den mest kendte vampyr i verdenshistorien. Serien er baseret på Bram Stokers klassiske novelle af samme navn, der fortalte historien om den transsylvanske grev Dracula, der levede af at drikke sine ofres blod.

Bag horror-serien er ’Sherlock’-skaberne Steven Moffat og Mark Gatiss.

Premiere 4. januar.

Sex Education (sæson 2), tv-serie

Efter en populær første sæson er highschool-komedien tilbage med nye fortællinger om den akavede Otis, der kan svare på alle sine medstuderendes spørgsmål om sex på grund af en mor, der arbejder som sexterapeut.

Selvom du ikke har set første sæson, er serien klart værd at hoppe med på for en fin fortælling med sjove og genkendelige teenage-problematikker.

Premiere 17. januar

I AM A KILLER (sæson 2), dokumentar

Indsatte på dødsgangen fortæller om de mord, de har begået. Serien er på sin anden sæson, og man kan sagtens bare starte her. Få et indblik i, hvad mordere tænker om de forbrydelser, de har begået.

Premiere 31. januarkiller.jpg