Siden engelske Nik Jones åbnede sin medlemsskabsklub Soho House i 1995, der har til formål at bringe kreative folk sammen for at ”netværke, vokse, have det sjovt og have indflydelse”, har det grebet om sig – i dag findes Soho House de fleste steder i verden.

Skandinavien har dog været en overset plet på landkortet for ejerne bag den populære klub – indtil nu.  

I sidste uge kunne Soho House nemlig endelig slå dørene op for deres første hus i Norden, og så endda i København.   

Det er det gamle The Standard, der blandt andet tidligere har huset Michelin-restauranten Studio, beliggende på Havnegade i indre København, som skal danne rammerne for den kreative klasse til at hænge ud og møde andre.

De næsten 1.300 kvadratmeter store lokaler, der fordeler sig på to etager, kommer til at tilbyde arbejdspladser ovenpå, mens stueetagen lægger plads til Soho Houses faste restaurant Cecconi’s, der tager sit udgangspunkt i det venezianske køkken, samt et såkaldt Members’ Club Space og en udendørsterrasse ved vandet.

Ønsker du selv at få adgang til stedet, skal du igennem en ansøgningsproces, og så koster det i øvrigt mellem 4.000 og 18.000 kr., alt efter om du er over eller under 27 år, og om du ønsker adgang til alle Soho Houses i verden eller blot det i København.

Find billeder af Soho House København herunder.

Soho House Copenhagen_81.jpg

Soho House Copenhagen_67.jpg

Soho House Copenhagen_64.jpg

Soho House Copenhagen_56.jpg

Soho House Copenhagen_33.jpg

Soho House Copenhagen 106.jpg

230722_SOHOHOUSE27297.jpg