PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Game of Thrones Frank Hvam

Foto: HBO

Rekordmange oddser på Game of Trones: Her er det mest populære væddemål

Danske Spil udbyder odds på Game of Thrones for andet år i træk, og særligt ét væddemål er populært blandt danskerne.

Man kan spille på – næsten – alt, siges det. Og populære tv-serier er ingen undtagelse. For andet år i træk har Danske Spil gjort det muligt at oddse på Game of Thrones, og allerede en uge efter, at væddemålene er åbnet, har dobbelt så mange spillet med sammenlignet med sidste år. Det skriver bettingfirmaet i en pressemeddelelse.

Oddset kan man spille på en række mere eller mindre sandsynlige scenarier i den nye sæson, og særligt ét væddemål er populært blandt Danske Spils kunder: De er overbeviste om, at Frank Hvam igen vil optræde i Game of Thrones, efter han til manges overraskelse dukkede op i en scene i finalen af sjette sæson.

”Det var et lidt sjovt odds at lave, og derfor besluttede vi os for at udbyde det. Danskervinklen er altid god, og når nu Frank Hvam havde en rolle sidste år, hvor alle danskere tænkte: 'Hvad laver han dog der?', så hvorfor ikke udbyde væddemålet i år? Vi tror dog ikke, han kommer til at være med, hvilket odds 13 (odds 10 i skrivende stund, red.) også peger på,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau om Game of Thrones: "Oddsene er gode for, at jeg bliver nakket"

Foruden en ny Frank Hvam-gæsteoptræden kan man også spille på, hvem der dør først i den nye sæson af serien, eller hvem Arya Stark først slår ihjel i forsøget på at hævne sin familie. Derudover tilbydes en række ’specials’, hvor man kan sætte opsparingen på spil, hvis man fx er overbevist om, at Sansa Stark og Petyr Baelish indgår ægteskab, eller at alle Daenerys Targaryens drager må lade livet i den nye sæson – sidstnævnte giver hele 18 gange pengene igen. 

Som altid er der masser af hemmelighedskræmmeri og mange rygter om, hvad der kommer til at ske, når syvende sæson af Game of Thrones går løs. Danske Spil oplyser, at de løbende holder øje med fansider og nyheder om serien, og at de vil justere oddsene løbende, hvis der slipper informationer ud om plottet i den nye sæson.

Se den officielle trailer for syvende sæson af Game of Thrones her: