Anders Matthesens nye aimationsfilm Ternet Ninja får premiere d. 25. december
Foto: Presse

Første scene fra Anders Matthesens ’Ternet Ninja’ er ude nu

Det er Anders Matthesens børnebog fra 2016 om Aske og hans thailandske ninja-bamse, som er besat af en japansk ånd, der nu bliver til en animationsfilm.

Vi befinder os på et børneværelse i succesfilmen Terkel i knibes univers, hvor Aske, som i øvrigt er Terkels fætter, bor. Det er her, Aske opdager, at den ninja-klædte tøjbamse, han har fået af sin Onkel Stewart, faktisk er levende og har skills som en rigtig ninja. Der går ikke mange minutter, før den levende bamse får rodet den forsigtige, nyligt udklækkede teenagedreng ud i en masse problemer.
 
Første gang Anders Matthesen satte sig for at skabe en animationsfilm, blev det en kæmpesucces. Nu har den ikoniske komiker igen begivet sig ud i filmkunstens verden med produktionen af sin anden animationsfilm, ’Ternet Ninja’.
 
Det er filmatiseringen af hans børnebog af samme navn fra 2016, som, i stil med det meste andet komikeren laver, blev rost i høje toner. Der er altså god grund til at sætte dine forventninger til ’Ternet Ninja’ højt og forberede dig på et godt, men råt grin, når filmen får premiere midt i juleferien.
 
Om filmatiseringen kan måle sig med bogen, finder vi først ud af d. 25 december, når den rammer biografer landet over, men allerede nu kan du få et smugkig på filmens første scene herunder.
 

Se, hvad vi ellers skriver om: Film og Video