’Frasier’ vender muligvis tilbage i 2020
Foto: Getty Images

’Frasier’ vender muligvis tilbage i 2020

Den populære tv-serie bliver endnu en i rækken af reboots.

Da ’Frasier’ sluttede i 2004, var det enden på den måske længst overlevende karakter i sitcom’ens historie. Dr. Frasier Crane startede som bargæst i 'Cheers', der kørte i 11 år, og siden fik han 11 år i sin egen serie, der faktisk blev mere populær på egen hånd. Alle gode ting kommer som bekendt til en ende, og da den sluttede i 2004, var det også slutningen på 90’ernes store sitcoms.

Men i en tid, hvor serier vender tilbage på stribe, kan man aldrig vide sig sikker på, at en serie rent faktisk er slut. Se fx på ’Will & Grace’, ’Hænderne Fulde’ og ’Roseanne’, der alle har fået et nyt liv efter mange år i hi.

Og nu er den populære tv-serie om psykiateren, der flyttede til Seattle, altså muligvis også på vej tilbage til skærmen. Det fortæller skuespilleren Kelsey Grammer, der spillede Frasier Crane i serien, under et interview med ’In Depth with Graham Bensinger’.

Han fortæller, at en plan for seriens tilbagekomst er lagt, men forhandlinger med tv-stationerne stadig er i gang.

”Jeg tror helt sikkert, at et gensyn med Fraiser og Frasiers verden kommer,” siger Kelsey Grammer.

Hvis serien vender tilbage, bliver det dog ikke i de velkendte rammer i byen Seattle.

”Vi må se, hvordan folk reagerer på det, for det bliver ikke det samme sted, det bliver ikke Seattle. Det bliver ikke den samme Frasier. Forhåbentlig er det noget, som folk kan lide at se. Jeg tror, det bliver sjovt,” siger Kelsey Grammer om den nye serie.

Hvis ’Frasier’ vender tilbage, bliver det højst sandsynligt i 2020.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier