Glenn Bech tog Danmark med storm, da han i 2022 udgav sit manifest ’Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet’. Hans bog modnede debatten om privilegier, og snart var Glenn Bech i tv som nytårstaler, i avisernes spalter, til debatarrangementer – og selvfølgelig også i Euroman.

Glenn Bech har ikke sat en fod forkert. Og nu har forfatteren afsøgt nye genrer med intet andet end en erotisk novelle. Det har han gjort som en del af en novellesamling, der har fået titlen ’S3X’, hvor han sammen med 22 andre skribenter har bidraget til en udgivelse, der kan gøre en varm sommer endnu mere lummer.

’S3X’ er udgivet af forlaget People’s i samarbejde med sexshoppen Peech. Novellesamlingen, der er fordelt over to bøger, har til formål at vise, at den erotiske litteraturgenre er rummelig. De 23 bidragsydere, der tæller både etablerede forfattere og kunstnere samt skribenter, har skrevet til bøgerne på baggrund af et open call.

Bidragyderne tæller navne som Tomas Lagermand Lundme, Elias Sadaq, Frida Retz, Cecilie Bødker, Ida Marie Hede, Molly Mørch, Nikolaj Tange Lange og Laura Ringo. S3X 1 og S3X 2 udkommer 20. juni og koster 249,95 kroner.