Efteråret har fået godt fat i det danske land, og sofaen lokker mere og mere. Heldigvis sørger streamingtjenesterne for, at du er godt forsynet med underholdning, selvom du ikke er i humør til at bevæge dig udenfor din dør.

The Hangover

Det er fire gutter i Vegas, der er alkohol indblandet, og det kan kun gå galt. Det er også præcis det, det gør. Efter en kaosaften af en polterabend er hotelværelset ramponeret, brudgommen mangler og alle har totalt blackout efter for mange våde varer. Med en ung Bradley Cooper, Zach Galifilianakis og et pragteksemplar af en tiger på rollelisten, bliver det ikke vildere. Om end kvaliteten af de efterfølgende ’Hangover’-film kan diskuteres, har 1’eren fået status som en slags klassiker indenfor komediefilm. Du er i hvert fald sikker på at være godt underholdt fra start til slut.   
 
Premiere på Netflix d. 1. oktober.


Underverdenen, premiere d. 1. oktober

Underverden

Den succesfulde speciallæge Zaid har styr på livet, økonomien og kærligheden, lige indtil han får beskeden om, at hans yngre bror har måttet lade livet som offer for den gæld, han ikke kunne betale tilbage til de kriminelle bagmænd, han havde lånt af. Broderens død skubber Zaid ned i underverdenen, hvor han sætter alt ind for at få sin hævn. Dar Salim er på rollelisten, Fenar Ahmad er instruktør og det er dansk filmkunst, når det er bedst.
 
Premiere på Netflix d. 1. oktober.

Making a Murderer

Den omdiskuterede true crime serie er tilbage med sin anden sæson efter tre års pause. Ligesom i de første ti afsnit følger vi de to forbrydere Steven Avery og Brendan Dassey, som nu er blevet dømt for det mord, de før var tiltalt for. Dommen er nu blevet afsagt, men det er stadig spænding, kuldegysninger og mystik, der er hovedingredienserne i Netflix-serien, som både har fået ris, ros og utrolig mange seere siden første sæsons premiere i 2015.
 
Premiere på Netflix d. 19. oktober.

Better Call Saul

Det er næsten givent, at serien, der fortæller forhistorien til den ubetingede succes ’Breaking Bad’, også er gået hen og blevet et voldsomt hit. Historien om advokaten Jimmy McGill, som forvandler sig til den følelseskolde Saul Goodman, har nemlig fået en fjerde sæson, og den har premiere i starten af oktober. Har du ikke set de tre første sæsoner, er det et ret godt tidspunkt at starte nu.
 
Nye afsnit hver uge.


Marvel's Daredevil, premiere d. 19. oktober.

Marvel’s daredevil

Vi befinder os i Marvels tegneserieunivers. Vi følger den blinde Matt Murdoch, som tjener til vejen og dagen som advokat, men om natten forvandler han sig til superhelten Daredevil. I mørket bekæmper han kriminalitet i metropolen New York. Således bruger han alle døgnets 24 timer på at bekæmpe uretfærdighed, selvfølgelig ikke uden konsekvenser. Tredje sæson af serien er lige på trapperne, og du kan forvente at se meget mere til Daredevils superheltekræfter.
 
Premiere d. 19. oktober

LÆS OGSÅ: 5 gode film til efterårsaftnerne

LÆS OGSÅ: Ugens streaming anbefaling: Fauda

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Mayans MC: Den længe ventede biker-serie kommer nogenlunde fra start, men kører faretruende tæt på klichéerne