Sacred Games Netflix

Her er nyhederne på Netflix i juli

Indisk politiserie, nyt fra kvindefængslet og flere komikere, der drikker kaffe. Der er flere interessante ting at streame denne sommer.

For mange ligger der i juli en masse dejlige ferie-dage, hvor man har tid til at lave terrassen, taget eller den store samtidsroman, man har drømt om i mange år. Men vi ved alle, at det er bedst at sætte sig nogle realistiske mål - som fx at komme i bund med alle de serier, man gerne vil streame. Og nu kommer der en række nye tilbud fra Netflix.

Sacred Games


En af dem er denne indiske politiserie, der egentlig ser ret traditionel ud med skydere, gangstere og smukke kvinder, men miljøet udspiller sig i Mumbai med en turbanklædt hovedrolle, og den bygger på en roman af samme navn, så den bør næsten have chancen.

Premiere: 7. juli

Orange is the new Black

 

En af Netlix’ store succeser vender tilbage med en sjette sæson, hvilket i øjeblikket gør den til af dem, der har overlevet længst. Efter et fangeoprør bliver kvinderne i denne sæson overført til maximum security-fængsel, så der er formentlig ikke så meget ’good feeling’ omkring denne sæson.

Premiere: 6. juli

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2018: Freshly Brewed

 

Man kan ikke beskylde Jerry Seinfeld for at have været overbebyrdet med arbejde, siden han tjente over en milliard på Seinfeld. Men han har dog fundet en fin lille niche med sin komedieserie, der nu får endnu en sæson. Denne gang drikker han kaffe og kører bil med blandt andre Jerry Lewis, Ellen DeGeneres og Dave Chappelle.

Premiere: 7. juli

First Team: Juventus: Season 1: Part B

 

Alle fans af Juventus (og fodbold generelt) vil glæde sig over, at man nu får anden halvdel af serien og sæsonen om Den Gamle Dame. Tidligere på året udgav Netflix de første tre episoder i serien, og nu får vi så de sidste tre. Man er i øvrigt i gang med at lave det samme med Manchester City.

Premiere: 6. juli

Derudover værd at tjekke ud.

Inception


Christopher Nolans storfilm med blandt andre Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt og Ellen Page.

Premiere: 1.juli

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter


En Netflix Original-komedie med Josh Brolin og Danny McBride.

Premiere: 7. juli

LÆS OGSÅ: 11 Netflix-dokumentarer til når solen ikke skinner

LÆS OGSÅ: Her er de bedste tv-serier i 2018 – indtil nu

LÆS OGSÅ: Her er de 10 dyreste serier nogensinde

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Serier og Streaming