De første beskeder med uønskede penisser og lumre tilbud tikkede ind i indbakken hos fotografen Atisha Paulson hurtigt efter, at Playboy havde opdaget ham.

Paulson er en fotograf, som tager naturlige og sexede billeder af kvinder, hvilket Playboy fandt interessant. Magasinet begyndte at reposte nogle af Paulsons billeder på Instagram, og så blev han ellers spammet med dickpicks fra liderlige mænd i sin indbakke på det sociale medie.

Flere af dem troede, at Paulson var en kvinde, og at det var ham på billederne, som Playboy repostede.

"Jeg kunne simpelthen ikke tro på, at nogen ville skrive dette til en fremmed. Jeg mener, jeg ved godt, at mænd kan være nogle svin, men dette var forstyrrende og åbnede mine øjne for noget, jeg havde været helt blind for," siger Atisha Paulson i et større interview med Highsnobiety

Derfor kom fotografen med et modsvar.

Først udstillede han mændenes billeder og beskeder på sin Instragram-profil, og nu er han gået skridtet videre.

Efter flere opfordringer har Paulson lavet et zine kaldet 'DM' (direct massages, red.), hvor han viser udvalgte beskeder som 'How much for sex?' og 'You awesome boobs baby' på sine kvindelige modeller.

Foto: Atisha Paulson

Budskabet er klart til disse mænd:

"Stop med at være nogle svin," siger han.

For det meste plejer Paulson at svare mændene på deres beskeder, og længden og tonen kommer an på hans humør. 

"Der var på et tidspunkt en rigtig sjov udveksling, hvor en mand bad mig om at være model for ham. Jeg spurgte ham, hvad prisen var, og han sagde, at han først ville have mig til at lave nogle tests med forskellige stillinger, så han kunne få en fornemmelse af min stil."

"Da jeg spurgte ham om, hvad han ønskede sig, var det 'røv i luften, ned på alle fire'. Jeg var ved at dø over det, så jeg fik min kone til at tage billeder af mig i de forskellige stillinger præcist som beskrevet og sendte det til ham. Efter denne oplevelse begyndte jeg at føle, at det var latterligt selv at tage billeder af mennesker i sådanne stillinger. Jeg kunne ikke bede nogen om at gøre det mere."

Foto: Atisha Paulson

Foto: Atisha Paulson

LÆS OGSÅ: Så dyr er Me Too: Koster Netflix 236 millioner

LÆS OGSÅ: Tom Hardy tabte et væddemål - og har nu fået tatoveret Leonardo DiCaprios navn på sin arm