En af Danmarks mest succesrige og sjove serier vender tilbage til, hvor det hele startede: den lille skærm. I de seneste år har ’Klovn’-universet været brugt på to storsælgende biograf-film, men nu er Casper Christensen og Frank Hvam altså klar med nye pinagtigheder.

"Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte ’Klovn’-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson 7," udtaler Casper Christensen til tv2.dk.

I slutningen af marts har de to komikere ellers premiere på en ny film ’Dan-Dream’, men de har savnet tv-serien og dens muligheder.

”Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting,” fortæller Casper Christensen og svarer på spørgsmålet om, hvor de to karakterer nu er i livet:

”Vi starter i 2017. Sådan har vi altid arbejdet. Vi følger med tiden, men karaktererne ændrer sig ikke. Frank er stadig en klovn.”

Den nye Klovn-sæson kommer i 2018.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen og Frank Hvams skole for komik

LÆS OGSÅ: Her er alle film og serier, der kommer på Netlix i februar

LÆS OGSÅ: 12 fremragende serier der fik alt for få sæsoner