Bliv inspireret af en af USA’s største radiolegender Ira Glass og hans tanker om kreativitet. Du må aldrig give op, selv om der i begyndelsen er en afgrund mellem dine ambitioner og evner, lyder budskabet.

Dagens motiverende indspark kommer fra Ira Glass, som de fleste kender fra radioprogrammet 'This American Life'.

Det, der får mange kreative mennesker i gang, er deres gode smag. De ved, hvad der er godt, og de vil skabe deres eget bidrag. Men i den tidlige fase vil alle kreative mennesker blive mødt af mur kaldet virkeligheden. Det er det ubehagelige tidspunkt, hvor man må erkende, at ens ambitioner langt overskrider ens evner. Alle kreative mennesker har mødt denne mur, og det handler om at fortsætte, hvis det skal lykkes.

Sådan lyder rådene fra den amerikanske radiolegende i denne video, der elegant er sat sammen af fotograf Daniel Sax.

Ira Jeffrey Glass har lavet taleradio i mere end 30 år, hvor han er mest kendt som studievært i det verdenskendte program ’This American Life’.

Programmet når over 1,7 millioner lyttere i USA på over 500 radiostationer, og i sommeren sidste år nåede programmet op på udsendelse nummer 500, hvoraf Ira Glass kun har misset fire.

Videoen om kreativitet af Daniel Sax er et udpluk af et længere video-foredrag kaldet ’Ira Glass on Story Telling’. Du kan se første del her:

FACEBOOK Bliv ven med Euroman