Lenardo DiCaprio skal spille hovedrollen i filmatiseringen af romanen 'The Black Hand', der bliver kaldt den italienske udgave af Sherlock Holmes. Det skriver onlinemagasinet Deadline.com.

Filmen er baseret på den amerikanske forfatter Stephen Taltys bog, der er en sand historie om den italiensk-amerikanske New York-politimand Joe Petrosino, som gik i krig med den italienske mafia i begyndelsen af 1900-tallet.

Det lykkedes ham at arrestere og deportere adskille medlemmer af mafiaen, bl.a. med hjælp fra lovlydige italiensk-amerikanske familier, der var trætte af gangsternes tyranni, inden han blev likvideret under en rejse til Sicilien i 1909.

Gangsterfilm er ikke ligefrem nyt territorium for DiCaprio, der tidligere har medvirket i film som 'Gangs of New York' og 'The Departed'. Udover at spille hovedrollen er han også producer på 'The Black Hand', der endnu ikke har en premieredato – eller et færdigskrevet manuskript. Og derfor må DiCaprios fans formentlig væbne sig med tålmodighed, inden de kan se ham jagte mafiabosser på det store lærred.

LÆS OGSÅ: Her er alle nye film og serier på HBO Nordic og Viaplay i februar

LÆS OGSÅ: Streaming: Seks film, der handler om det at være en mand

LÆS OGSÅ: Russere har muligvis lækket finale-afsnittet af serien ’Sherlock’