Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Mads Mikkelsen er en pensioneret lejemorder i den nye netflix-film 'Polar', som har premiere d. 25. januar 2019

Foto: Getty

Se Mads Mikkelsen som lejemorder i traileren til Netflix-filmen ’Polar’

Formelt set har den berygtede lejemorder ’The Black Kaiser’ trukket sig fra sit blodige erhverv, men det er langt fra den idylliske pensionisttilværelse, han lever.

’If the job doesn’t kill you, retirement will’. Sådan lyder taglinen til den nye Netflix-producerede thriller ’Polar’ – og det er bestemt heller ikke ligetil at forlade lejemorderbranchen. Da slet ikke, hvis man er den bedste lejemorder i verden. Det erfarer Mads Mikkelsen i rollen som The Black Kaiser; lejemorderen, som efter et langt og blodigt liv gerne vil have en fredelig alderdom. Desværre vil hans tidligere arbejdsgiver det anderledes og sender en hær af professionelle mordere efter ham med det ene mål at tilintetgøre ham.
 
Netflix har været særdeles aktive med egenproducerede film og serier de senere år, og nu har Mads Mikkelsen altså landet hovedrollen i ’Polar’ – én af de actionfyldte spændingsfilm, som bliver tilføjet til Netflix’ platform i år.
 
Det lader til, at vi kan forvente masser af koldblodige mord, ubehagelige overraskelser og penge i klemme i ’Polar’. Heldigvis skal vi ikke vente ret længe på filmen, for den har nemlig allerede premiere d. 25. januar på Netflix.
 
Se traileren til ’Polar’ herunder.