Magasinforside signeret af Biggie Smalls og Puff Daddy på Biggies dødsaften sat til salg
Foto: Getty Images

Særlig magasinforside af Biggie Smalls og Puff Daddy sat til salg

Det er i år 23 år siden, at Biggie Smalls blev skudt. Nu er en signeret forside, underskrevet af ham og Puff Daddy på selve aftenen, sat til salg.

Newyorkerrapperen The Notorious B.I.G. blev på tragisk vis skudt og dræbt i en drive-by-shooting den 9. marts 1997 i Los Angeles.

Kun 24 år gammel nåede den store rapper – såvel fysisk som i overført betydning – med det borgerlige navn Christopher Wallace at blive, før han blev offer for den verserende østkyst/vestkystrivalisering, som året forinden havde kostet kollegaen og rivalen Tupac livet.

Inden den fatale hændelse havde Biggie Smalls, som han også blev kaldt, været til fest hos Quincy Jones. Her havde de fejret, at Biggie var på forsiden af Vibe Magazine sammen med newyorkermakkeren Puff Daddy.

vibe-sept-1996-387x480.jpg

En plakat af den forside kan man nu købe – med autografer af Biggie og Puff Daddy fra den skæbnessvangre aften. Det skriver Hypebeast.

Det er hos auktionssiden Moments In Time, det foregår, og man skal naturligvis have den tunge tegnebog frem. 54.000 dollars står den til.

Ikke så lidt endda, men det er også et ret vildt samlerobjekt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hiphop og Musik