Se første trailer: Martin Scorseses nye film har Pacino, De Niro og Pesci på listen
Foto: Netflix

Se første trailer: Martin Scorseses nye film har Pacino, De Niro og Pesci på listen

Nogle af de største gangsterfilmstjerner genforenes under den måske mest prominente instruktør indenfor genren.

Martin Scorseses nye film, The Irishman, er en filmatisering af bogen 'I Heard You Paint House', skrevet af Charles Brandt. En historie om et mysterium, der rystede De Forenede Stater: Mordet på fagforeningsbossen Jimmy Hoffa.

Jimmy Hoffa forsvandt i 1975 fra en parkeringsplads i Bloomfield Township i Detroit, efter han skulle mødes med to mafiabosser. Efterforskningen og mordet var begge indsmurt i mystiske coverups.

Rygterne vil vide, at filmen har været meget længe undervejs og har været dyrere end planlagt. Og netop fordi, at udgifterne til filmen er steget til astronomiske niveauer i forhold til budgettet, valgte Paramount Pictures at sælge rettighederne til Netflix, der ingen problemer havde med at punge ud for de 125 millioner kroner, 'The Irishman' allerede havde kostet.

Robert De Niro er Frank Sheeran, en lejemorder med tilknytninger til mafiaen, der spillede en rolle i Jimmy Hoffas forsvinden. Gennem specialeffects vil Scorsese lade De Niro spille Sheeran både som ung og gammel. Al Pacino indtager endnu engang rollen som lederen af det hele i form af fagbossen Jimmy Hoffa, mens Joe Pesci skal spille gangsteren Russel Bufalino, der fra 1959 til 1989 var mafiaboss.

'The Irishman forventes' at udkomme i efteråret på Netflix.

Se den første trailer herunder:

Se, hvad vi ellers skriver om: Film, Netflix og Streaming