Nu ved vi endelig, hvem der skal portrættere Tony Soprano i den kommende Sopranos film – Michael Gandolfini
Foto: Getty

Michael Gandolfini skal spille Tony Soprano i den kommende ’The Sopranos’-film

Han har tidligere spillet med i HBO-serien ’The Deuce’ – og så er han søn til manden bag den originale Tony Soprano.

Det er ikke længe siden, at vi endelig fik bekræftet, hvordan det hele endte for Tony Soprano, efter serien havde sin endelige afslutning. Ikke desto mindre kan vi nu ligge dén information fra os og fokusere på næste skridt i historien om mafiafamilien fra New Jersey – nemlig ’The Many Saints of Newark’, som er den kommende prequel til den prisbelønnede kultserie.
 
For selvom vi endnu ikke ved, hvornår vi præcis kan forvente at se den længe ventede film, så er både instruktør og det meste af castet på plads.
 
Nu står det også klart, at filmens hovedkarakter, Tony Soprano, skal spilles af Michael Gandolfini. Han er, som efternavnet måske afslører, søn af manden bag den originale Tony Soprano, nemlig James Gandolfini. Om han kommer til at excellere ligeså meget i rollen, som hans far gjorde, er svært at sige, men, ifølge filmens skabere, er han det absolut bedste bud på en skuespiller, som kan gøre Tony Soprano ære.
 
Og hvis filmen skal give os associationer til serien, der af mange betragtes som en af de bedste dramaserier nogensinde, så er det nok også meget godt, at Tony Soprano kommer til at ligne sig selv. Både når det kommer til udtryk, udseende og genetik.

Se, hvad vi ellers skriver om: Film