I ’Mission Impossible 6’ hang Ethan Hunt fra den norske turistattraktion Preikestolen, og noget tyder på, at Tom Cruise, som både producerer filmen og spiller hovedrollen, har et ønske om at vende tilbage til Norge.

Indspilningerne til den næste film med en umulig mission skulle være begyndt i Venedig tidligere på året, men på grund af coronakrisen blev produktionen stoppet.

Filmen skulle angiveligt også være vendt tilbage til Norge for at filme i den vestlige del af landet i september, men de norske grænser er på nuværende tidspunkt lukkede for amerikanere, hvilket gør det umuligt for dele af filmens produktion ¬– herunder Tom Cruise – at rejse til Norge.

Men et indrejseforbud kan ikke godtages som en endegyldig afvisning, når man hedder Cruise til efternavn. Gennem produktionsselskabet True North Norway har den amerikanske skuespiller sendt et brev til den norske statsminister Erna Solberg, hvor han beder om møde, så både den kommende ’Mission Impossible’-film og Norge som indspilningsland kan diskuteres. Det skriver Bergens Tidende.

Den norske statsminister virker dog ikke videre interesseret i et møde med Tom Cruise.

”Sagen er sendt til kulturministeriet. Der bliver ikke noget møde med Erna Solberg, og derfor har vi sendt den videre,” siger Tor Borgersen, fagdirektør i den norske statsministers kontor, til Dagens Næringsliv.

Han lukker dog ikke døren fuldstændigt for et møde mellem den amerikanske stjerne og Erna Solberg.

”Jeg kan ikke sige med 100 procent sikkerhed, at det ikke vil ske, men svaret er, at der ikke er lagt op til et møde med Erna Solberg, og sagen håndteres af kulturministeriet.”