Northside, kl. 20:41, 19. juni 2016: Festivalen er slut om fire timer, jeg har brugt læbepomade syv gange i dag (for lidt) og fået sol, siger folk. I morges håbede jeg på at anskaffe mig en nougat-tan i løbet af i dag men går nu med kraftig rosa kinder i brand.

Jeg har tømt min mango-lassi fra LêLê-madboden og ved siden af mig sidder en mand og skriver noget om noget på NorthSide, ligesom jeg sidder her og skriver noget om selvsamme sted. På en måde er det absurd. Det er jo sket. Fedt for dem, der var her. Ligegyldigt for alle jer andre, med mindre I kan lide at få at vide, hvad I gik glip af...

Der var flotte piger, som I ikke så. Og mens I lavede noget andet, leverede Iggy Pop, Beach House, The Chemical Brothers oplevelser, som de fleste gerne vil have med videre i deres inderlommer.

Så det er jo brugbart for dig, at du ikke var her, hvis du sidder og kigger med alligevel... og dig, der var her; du er her jo ikke mere, og nu kigger du her i stedet for at lave det, du egentlig burde.

Men bliv lige lidt endnu.

På en weekend som NorthSide med soveforholdenes bekvemme, vanlige rammer og en renlighed, der egentlig er meget ulig festivaler, sker her alligevel noget, som siger lidt om os alle.

"Det var fedt at være et team," sagde min veninde, før hun takkede af i dag. Og tak til hende for at have sovet, arbejdet og hængt med mig i tre døgn og for at fortælle, hvad det egentlig handler om, når vi rækker ud efter den 69-årige punkrocker Iggy Pop, synger med på Lukas Grahams USA-succeser og ryger, danser og bliver på pladsen med halsbrand, øm lænd og brændte kinder: Vi er en del af et team, en gruppe, med dem vi kender bedst, til kæmpe koncert eller i et kys. 

Dét tror jeg, at du kan mærke, om du har været her eller ikke.

Tak for i år.

Lørdag nat: På skuldrene til Jamie XX-Koncert.

Søndag: Middagskoncert med danske Phlake.

Søndag: Eftermiddagsdans med Scarlet Pleasure.

NorthSide har for første gang i tre år ikke helt udsolgt i 2016. Dog er både alle fredags- og lørdagsbilletterne blevet udsolgt.

Søndag: Koncert med Flume.

Lørdag: Aftenkoncert med Lukas Graham.

Lørdag: Flere typer, mange moves.

Fredag: Iggy Pop troppede fredag aften op på scenen i baroverkrop og udløste en nærmest beskidt energiudladning med ord og krop, som når han råbte: "Fucking play it now! Play it now! I will kill you! I will fucking kill you! Play it!" til bandet. Eller ham selv. Eller os. 

Team.

Der har været flere lys- og kunstinstallationer på NorthSide. Her er vi under en pavillion med indlagt lyserødt lys.

Udsigt fra trappen på den højeste del af festivalpladsen ved Ådalen i Aarhus.

Koncert med Beach House lørdag aften, hvor vejret var ret dansk-sommer-køligt.

LÆS OGSÅ: NorthSide 2016: Mænd, her er den festivalstil, kvinderne kan li'

LÆS OGSÅ: 11 kvinder vi kan li' på NorthSide

LÆS OGSÅ: "Som 32-årig havde jeg tjent nok til at kunne leve af renterne. Men penge motiverer mig ikke"