Der findes mange gangster-serier på de forskellige streaming-tjenester, men der er næppe nogen så stilsikker og stærk som Peaky Blinders. Og for alle os fans er der godt nyt. En ny sæson står for døren, og sæson 4 kommer formentlig allerede i oktober på engelsk tv. (Det er endnu uvist, hvornår den kommer på de danske streamingtjenester Netflix og Cmore).

Sæson 3 sluttede på dramatisk vis, da politiet slæbte afsted med hele Tommys familie, og han står over for en stor opgave med både at få dem fri og samtidig overbevise dem om, at han ikke har svigtet dem. I et nyt interview med britisk GQ, fortæller Cillian Murphy, der spiller hovedpersonen og familiens overhoved Thomas Shelby, at kampen denne gang bliver ført tilbage til gaden.

”Det vil ikke være at give for meget væk at sige, at sæson fire bringer Tommy tilbage som ’streetfighting man’. Tilbage til de hårde gader i Birmingham. Der er mere af sæson 1 i den nye end de seneste.”

Netop den nyhed vil formentlig glæde mange, der følte, at sæson 3 manglede noget i forhold til begyndelsen. En ting, der udmærkede de første sæsoner var duellen mellem Thomas Shelby og politiinspektøren Chester Campbell spillet af Sam Neill. I den nye sæson melder en ny rival sig på banen i form af den anerkendte amerikanske skuespiller Adrien Brody.

”I hver sæson har Tommy en nemesis, han er nødt til at konfrontere, og denne gang personificere Adrien Brody ham,” fortæller Cillian Murphy.

Seriens skaber Steven Knight kalder også den kommende sæson for den hidtil bedste, og han har da også selv skrevet alle seks afsnit i denne omgang. En anden god nyhed er, at den måske sjoveste (og mest utilregnelige) birolle den jødiske gangster Alfie, spillet af Tom Hardy, er tilbage.

Det er allerede aftalt, at der kommer en femte sæson, og måske kommer der endnu mere. I hvert fald vil Chester Campbell ikke afvise det.

”Så længe manuskripterne er så stærke, som de har været og er blevet forbedret, som det også er tilfældet, så er jeg ombord. Hvorfor skulle man ikke spille en karakter som Tommy? Det giver utroligt meget. Det er en gave, jeg aldrig troet, jeg skulle have. Når vi har lavet sæson fem, har vi skabt 30 timers tv, hvilket er et svimlende antal. Men det skal samtidigt være rigtigt. Vi må se.”

LÆS OGSÅ:  De bedste serier i 2017 indtil nu

LÆS OGSÅ: 10 film vi glæder os til i sidste halvdel af 2017

LÆS OGSÅ: 10 gode actionfilm du kan streame nu