Det har længe rygtet sig, at Disney gik med planer om at hoppe med på det store streaming-tog, der har gjort krav på sendeflader, hitserier og blockbuster-film i de seneste år. Nu materialiserer det sig med den nye platform, Disney+, hvor en serie om Loke står til at blive startskuddet for satsningen.

Loke er i Marvel-filmene kendt for sin konspirerende personlighed, som han udnytter til at snyde sig til magt og indflydelse, og mon ikke vi kan forvente et plot, der spiller på netop de dyder.

Ifølge rygterne vil engelske Tom Hiddleston fortsætte i rollen som Loke, og har man derfor nydt ham i Marvels Cinematic Universe, bliver det sandsynligvis et glædeligt gensyn. Endnu er seriens format uvist og detaljerne sparsomme, men formår Disney at videreføre stemningen fra Marvel-filmene, kan serien om Loke meget vel blive en streaming-anbefaling af kaliber.

Da der stadig er tale om rygter, er det meget få ting, der egentlig er officielle. Det eneste vi kan sige med sikkerhed, er, at Disney+ bliver navnet for den nye streamingplatform. Den vil blive lanceret i USA i slutningen af 2019, men vi ved endnu ikke, hvornår den kommer til Europa og Danmark, eller hvordan omtale Loke-serie vil få premiere.