Det er snart 30 år siden, at den dengang totalt ukendte kroatiske skuespiller Zlatko Burić med ét blev kult som narkogangsteren Milo i ‘Pusher’.

Men hvor har han været i alle de mellemliggende år? Og hvordan gik det til, at han pludselig blev katapulteret ind på filmens allerstørste lærred, da han fik en bærende rolle i ‘Triangle of Sadness’, Guldpalmevinder i Cannes i år?

Euroman rejste til verdens vigtigste filmfestival og fulgte i hælene på Zlatko Burić i karrierens højdepunkt.

Vi har også besøgt et af verdens brændpunkter: Sydsudan. Her hersker kaos, og håbet forsvinder dag til dag i landet, der er verdens yngste – i hvert fald lidt endnu.

Læs også interviewet med Anders W. Berthelsen, der er aktuel som Flemming ‘Bamse’ Jørgensen i filmen om den aarhusianske musiker.

Du kan også dykke ned i vores store feature om denim, hvor vi viser sæsonens bedste varer og snakker med nørder, der er mere end bare almindeligt forgabte i det blå guld.

Vi ser også nærmere på den grønne omstilling i urbranchen, Christian Grau anmelder Jaguar F-Pace, og så guider vi naturligvis til alt det gode indhold og de bedste produkter, der gør livet bare en lille smule sjovere hver måned.

God fornøjelse med det nye Euroman, der er på gaden torsdag.

347_Zlatko Buric_IG.jpeg