Lukas Graham og Helle Thorning bliver gæstelærere på nettet
Foto: Getty Images

Lukas Graham og Helle Thorning bliver gæstelærere på nettet

Hella Joof, Peter Sommer, Christopher, Benal, Lord Siva, Tim Christensen og Scarlet Pleasure deltager også i de digitale masterclasses om skabertrang og kreativitet.

I disse uger handler det om at blive hjemme, og det har været sværere end det lige lyder for Danmarks unge.

Filminstruktør Jonas Risvig blev i sin lejlighed, da corona-virussen for alvor ramte Danmark i sidste uge. Mens han sad i sin lejlighed, modtog han invitationer til sociale arrangementer, og han kunne se på sociale medier, at flere af hans bekendte ufortrødent festede videre på trods af corona-situationen.

Det fik Jonas Risvig til at starte projektet SOCIAL+DIGITAL for at opfordre og inspirere unge til at blive hjemme og tænke kreativt. På sin Instagram-profil har filminstruktøren afholdt live lektioner om kreativitet og skabertrang med en række af danske kunstnere. Her har blandt andre Emil Simonesen fra Suspekt, sangerinden Jada, skuespilleren Alex Høgh Andersen og forfatteren Thomas Korsgaard talt om, hvordan man kan bruge sit værelse som et inspirerende værksted for kreativ udvikling. Mere end 50.000 unge har fulgt med de sidste fire dage.

Foto af Jesper Christensen (3).jpgTorsdag skulle have været projektets sidste dag med gæsterne Danijel Drux, Oscar Bjerrehus og Ibi Støving, men Jonas Risvig har netop offentliggjort, at online-skolen ringer ind igen i morgen.

Her har en række af kendte gæstelærere meldt deres ankomst. Helle Thorning-Schmidt, Lukas Graham, Hella Joof, Peter Sommer, Christopher, Benal, Lord Siva, Tim Christensen og Scarlet Pleasure vil fredag den 20. marts være med live på Instagram for at dele budskabet: bliv hjemme og brug din tid kreativt.

Online-skolen kan følges på Jonas Risvigs Instagram-profil her. 

Sendeplan for 20. marts

12:00: Peter Sommer
13:00: Benjamin Hav
14:00: Lord Siva
15:00: Tim Christensen
16:00: Scarlet Pleasure
17:00: Christopher
19:00: Helle Thorning-Schmidt
20:00: Hella Joof
21:00: Lukas Graham

Se, hvad vi ellers skriver om: Corona-virussen